Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 436 do 450 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Jak byłem w Krakowie to się inaczej wyrażałaś o romansowaniu z Wilgą 😉

Arille
    Uczestnik

Ale ja nie wiem o co chodzi? Jakie romansowanie? A poza tym Viord nie jest tak... hm... elastyczny w działaniu jak Corvus i Korin...Coś was wyobraźnie ponosi kochani 😀

Naukowy
    Uczestnik

Dobre pytanie Zuza..Bo misja dyplomatyczna zmienia się powoli w surviwal horror 😆 Na szczęscie przewidujący ( paranoiczny CSCI) zadbał o to by wszyscy byli uzbrojeni.Ps. Mam nadzieję, że ubezpieczenie zdrowotne Wilgi jest aktualne ❓ 🙂

Zuza
    Uczestnik

Fluor - nic mi o tym nie wiadomo :]

EMH Mark IX
    Uczestnik

Na gorąco, po szybkiej lekturze postów ;).No takiej malowniczej bandy to chyba nie znajdziecie na żadnym federacyjnym okręcie:1. Kapitan furiat2. Paranoik na stanowisku taktyka3. Alkoholik za sterem4. Lekarka "zobaczymy co się stanie jak to nacisnę"5. Romulak udający Volkana6. Nawiedzony kaznodzieja gotów nawracać nawet replikatory i komputer pokladowy7. Hologram działający jak Win'95, czyli praktycznie wcale......i na dokładkę Blondyna-dziennikarka...Oj... takiego czegoś to już dawno nie czytałem.Momentami lepsze niż Festiwal Kabaretu :lol:.

Eric Keitel
    Uczestnik

Pierwszy też jest paranoikiem - na szczęscie w nieco mniejszym stopniu, za to na dokładkę złośliwym, i nie lubiącym jak mu się przeszkadza - więc strzeżcie się 😉

Zarathos
    Uczestnik

samo zycie, dok, samo zycie...

Arille
    Uczestnik

Doc --> poczułam się zapomniana... 🙁

Vang
    Uczestnik

Nie ty jedna 😉

Zuza
    Uczestnik

Z tymi przyciskami to był przypadek!!PS. Doc - a zerkałeś na listę akademii? :>

Naukowy
    Uczestnik

A jaki opis szykujesz na CSCI doktorku ❓ 😀

Corvus
    Uczestnik

Od razu ostrzegam że nie życze sobie żadnych skojarzeń. Ale kilka hmm... ras z załogi może zainteresować ten link : http://www.3dgladiators.com/gallery/categories.php?cat_id=11

Został on znaleziony przypadkowo, w wyniku poszukiwań "okretu doskonałego".

Dziekuje za uwage. 😈 😈 😈 😈

Zuza
    Uczestnik

Ty knuju!

Corvus
    Uczestnik

Od razu knuju! A co to jest knuj??

Zuza
    Uczestnik

Och, knuj to po protu taki , który się zajmuje , i , albo . Czasem może też lub .A dlaczego?Bo jesteś :)A ja mam dzień szczerości...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 436 do 450 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram