Ale ja nie wiem o co chodzi? Jakie romansowanie? A poza tym Viord nie jest tak... hm... elastyczny w działaniu jak Corvus i Korin...Coś was wyobraźnie ponosi kochani 😀
Dobre pytanie Zuza..Bo misja dyplomatyczna zmienia się powoli w surviwal horror 😆 Na szczęscie przewidujący ( paranoiczny CSCI) zadbał o to by wszyscy byli uzbrojeni.Ps. Mam nadzieję, że ubezpieczenie zdrowotne Wilgi jest aktualne ❓ 🙂
Na gorąco, po szybkiej lekturze postów ;).No takiej malowniczej bandy to chyba nie znajdziecie na żadnym federacyjnym okręcie:1. Kapitan furiat2. Paranoik na stanowisku taktyka3. Alkoholik za sterem4. Lekarka "zobaczymy co się stanie jak to nacisnę"5. Romulak udający Volkana6. Nawiedzony kaznodzieja gotów nawracać nawet replikatory i komputer pokladowy7. Hologram działający jak Win'95, czyli praktycznie wcale......i na dokładkę Blondyna-dziennikarka...Oj... takiego czegoś to już dawno nie czytałem.Momentami lepsze niż Festiwal Kabaretu :lol:.
Pierwszy też jest paranoikiem - na szczęscie w nieco mniejszym stopniu, za to na dokładkę złośliwym, i nie lubiącym jak mu się przeszkadza - więc strzeżcie się 😉