Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 421 do 435 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Arille
    Uczestnik

Przepraszam Kapitanie ale uważam że lepsze myszy niż Tryblity (?) ( Bylo w TOS'ie małe, futrzate i szybko sie rozmnaża... i zdaje się że wszystożerne)

Zarathos
    Uczestnik

Tribble - tak wszystkozerne. i rozmnaza sie jak wsciekle jezeli ma dostep do pokarmu. omal nie podbily klingonow - ci w koncy wysterlizowali planete tribbli zeby sie uratowac i wybili wszystkie osobniki. sadzili ze niebezpieczenstwo minelo, ale sisko sprowadzil pare...setek z przeszlosci 😀

EMH Mark IX
    Uczestnik

Uhahaha.. Jak sobie przypomnę te łażące po DS9 to ryczę ze śmiechu :lol:.A wszystko, jak zwykle, przez Zmiennych ;).PS. Kapitan, tribble zżarły ci prawy "alt" w klawiaturze? ;>

Arille
    Uczestnik

To ja poprosze jednego na gwizadke 🙂 I w TOS'ie i W DS9 Tribble były cudowne... Może zaczniemy je chodować u siebie zamiast Myszy? Zuza nie bedzie miała stresu...

Zuza
    Uczestnik

Dziekuję za spojlery, jeszcze nie wiem co to Tribble...Hodować też będziesz parę... setek? :>No chyba, że EMH sie przerobi na EVH i on zwierzaki wysterylizuje, żeby się do hodowli nadawały... :]

Zuza
    Uczestnik

Co knujecie? :]

Arille
    Uczestnik

Zaczyna mi się podobać 🙂

fluor
    Klucznik

Cóż, nie dziwię się, że kapitan zgodził się na wprowadzenie wątku S31 przez EMH - wskaźniki wazeliny na 1 kb posta są tak wygórowane, że już dawno przekroczyły dawki akceptowalne dla ludzi 😛

Naukowy
    Uczestnik

A kto będzie po tych wszystkich zwierzaczkach sprzątał ❓ 😮

MOD: Posty o tryblitach, wazelinie, sprzataniu tryblitowego g... odchodow o niepelnosprytnym kapitanie przeniesione do mesy (gdzie ich miejsce)

Zuza
    Uczestnik

Hmmm... może ktoś, kto nie dotarł na naradę? :>2 w 1, wreszcie by się Tezik przestał nudzić ;D

Unicorn
    Uczestnik

Co znowu na Zmiennych?? 🙁 Biedni Zmienni 😛

Zuza
    Uczestnik

O fakt, Ty też nie dotarłaś... ale miałaś "uciechę" z Dogersem, O'Doomem i Arbazanami, to może się wyłgasz :>

Arille
    Uczestnik

A ja wszytskich zapraszam do czytania "Piętna czasu". Troche sobie ostatnio z Corvusem poszaleliśmy :>

Zarathos
    Uczestnik

tia, same rmanse niedlugo bedzie mozna pisac - PBEM na licencji brazylijskiej 😛

Corv, jakbym wiedzial, zes taki kochliwy, tobym z toba Voirda (zamiast Korin) wyslal 😛

Zuza
    Uczestnik

Same romanse?Ooo to znaczy, że Wilga wraca niedługo i w raczej dobrym stanie? 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 421 do 435 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram