Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 391 do 405 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

to styczynski chce byc autorytetem moralnym? ot nowinka 😀

Arille
    Uczestnik

moralnym? to chyba za duże słowo 😛

Naukowy
    Uczestnik

A powinien..Dobrze że O'Doom jest pod ręką..Bedzie nawracał kapitana, albo egzorcyzmował..W zależności od potrzeb 😆 Ktoś, kto odmawia załodze zwykłego piwka 😥 w imię jakiejś prohibicji ( pewnie jakiś rodzaj czarta 😆 ) musi być opętany przez diabła (czyli wyżej wymienioną prohibicję 😆 )

Eric Keitel
    Uczestnik

A co do prohibicji - Jest ona absolutna, czy jakieś jedno czy dwa piwa, w rozsądnych granicach, i po służbie da się wypić? :]

Naukowy
    Uczestnik

Obawiam się że absolutna :cry:A PO powinien dawać dobry przykład załodze ;D

Eric Keitel
    Uczestnik

PO bedzie dawał dobry przykład - Panu Glonojadowi ;-)Jak nie na Excelsiorze, to niedługo wrócimy na stację... :DZresztą, kto będzie przetrząsał nasze kajuty? Trzeba będzie tylko zamówienie u Gleka złożyć 😀

Naukowy
    Uczestnik

A kto ma zapasy Gleka ❓ O'Doom 😀

Zuza
    Uczestnik

Lekarka-terrorystka sprawiła, że jego organizm przez jakiś czas nie akceptuje w ogóle alkoholu

Hurrraaa!! :>

Po postach Glonojada można raczej wnioskować, iż zamiast prohibicji obowiązuje rozsądek...

Zarathos
    Uczestnik

kapitan sam ma pare beczulek mocniejszego trunku w kajucie i przymyka oko na ekscesy zalogi w tym wzgledzie. ale O'Doom i Dogers nie musza o tym wiedziec 😛

Eric Keitel
    Uczestnik

Czyli prywatny zapas absyntu Pierwszego Oficera nikomu nie będzie przeszkadzał? :]W każdym razie, dzięki za odpowiedź... Trzeba będzie Gleka odwiedzić..

Arille
    Uczestnik

Mam nadzieje że jak wróce na statek czas prohibicji juz minie... a na razie pozdrawiam z pirackiego okrętu gdzie pić można :]

Naukowy
    Uczestnik

Oj ...to nie ta flota co za Picarda 😆

EMH Mark IX
    Uczestnik

Co ty tak z tym piekłem ciągle?Czyżbyś już wiedział, że się będziesz smażył?Jeżeli tak to będziesz miał przechlapane bo ja tam jestem kierownikiem 😆

Zarathos
    Uczestnik

wspominal piekielko bo wypada reklamowac przedsiewziecia w ktore wpakowalo sie sporo duszo-dolarow 😀

Vang
    Uczestnik

Jak tak czytam te posty, to się cieszę, że Vang jest abstynentem 😛

Wyświetlanie 15 wpisów - od 391 do 405 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram