Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Tak do mnie dotarło, że nie wszyscy bywają na gg, więc i tu przekazuję - wszyscy mają pozdrowionka od OPSa Boniego 😀

fluor
    Klucznik

Dziwny jest ten świat, w którym użycie komunikatora jest przestępstwem :PEDIT:Jak O'Doom wróci do Bazy, to Glek zbankrutuje w tempie ekspresowym jak sądzę 😀 Takiego wyposażenia kaplicy duchowny nie mógł sobie nawet wymarzyć :>

Naukowy
    Uczestnik

Wiara czyni cuda 😆 ..Czyli nie gniewasz sie za nadprogramowe pomieszczenia ❓

Unicorn
    Uczestnik

Wracam do akcji... Ponownie wielki powrót 😛 Pościk wysłany 😉

Naukowy
    Uczestnik

O'Doom, Unica, Dogers..Nie ma jak trójkąciki ❗ 😆 ..towarzyskie ma się rozumieć 😉 Ps. Mam nadzieję że O'Doom przeżyje furię zmiennej 🙁

Unicorn
    Uczestnik

No ja za trójkąciki podziękuję 😛

Furii zmiennej nie bedzię na razie !! 😉 hehe

Zarathos
    Uczestnik

Uzycie komunikator nie jest, ale nazwanie OKRETU statkiem (na dodatek mowiac do kapitana rzeczonego okretu) juz jest. A twierdzenie ze sie rekwiruje ukochana zabawke kapitana (vide - rzeczony okrecik, malenstwo moje 😛 ) to juz pachnie krzeslem elektrycznym.Podejrzewam ze Dogers nie spotkal jeszcze kogos takiego jak Styczynski - rozmowa tych dwojga bedzie... ciekawa z pewnoscia. Jezeli do niej dojdzie, bo kapitan nie ma zamiaru kalac sie rozmowa z byle cywilem 😀

Unicorn
    Uczestnik

Rzeczywiście byłoby to ciekawe kapitanie... zaaranżuje to 😛 heheh :P:P

Eric Keitel
    Uczestnik

bo kapitan nie ma zamiaru kalac sie rozmowa z byle cywilem

To NIE JEST śmieszne :] Chociaż, z drugiej strony, gdyby wysłany został Keitel, to już nie jest podwładnym Dogersa, czy kogoś ze stacji/sektora 😉

Zarathos
    Uczestnik

kap[itan juz wyslal kogo trzeba 🙂

Eric Keitel
    Uczestnik

A właśnie. Mam pytanko - czy Eric też ma teraz wachtę? Bo nie bardzo wiedziałem, więc poszedł z wami. W końcu, na fotelu też można pospać... 😉

Zuza
    Uczestnik

bo kapitan nie ma zamiaru kalac sie rozmowa z byle cywilem

Khem!

Co kapitan ma do cywili? 😛

fluor
    Klucznik

Dogers ma w swoim charakterze irytowanie innych ludzi, więc... 😉 W każdym razie kapitan Styczyński de facto nadużył uprawnień porywając cywilów bez pytania, więc może mieć kłopoty, jeśli Dogers wniesie oskarżenie. Było nie było, Styczyńskiemu przyda się dobry adwokat :>W każdym razie zajście wyjaśnia genezę plotek o Styczyńskim jakoby był maniakiem i szaleńcem 😉

Zarathos
    Uczestnik

proces bylby dosc ciekawy i zaczal sie od rozmyslan gdzie go oskarzac - przed sadem GF czy KSO (ExC teoretycznie, razem z reszta grupy bojowej podlega pod KSO). I jak wyjdzie ze KSO to bedzie raczej krotki bo Dogersa i jego prawnika wysmieja :DA jak przed Federacyjny - nie ma to jak nepotyzm 😛 (i ratowanie rozbitkow - jak mi sie trafi dobry adwokat to moze medal dadza 😀 )

Naukowy
    Uczestnik

Dobrze, że na statku jest wysłannik pokoju..To znaczy ojciec O'Doom 😆 , bo w powietrzu czuć wiatry wojny 😆 ..Ps. Postaram się wkrótce coś skrobnąć

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram