Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 346 do 360 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

Soong sie ostal, Boni teleportowal (chyba) tyko Zolze i Kajtka

Zuza
    Uczestnik

Hmm... kapitan z pewnością zostanie poinformowany o tym, w jakiej sytuacji zostawił biednego Minoga 🙁

Naukowy
    Uczestnik

Czyli telepatia górą 😆

Zuza
    Uczestnik

Jaka telepatia?Co jak co, Zuza może być zła na Dogersa i resztę, ale wymagają oni pomocy.No i niewolnicy nadal nie są przebadani, więc też coś któremuś może być...

Naukowy
    Uczestnik

Mówiłem o tym, że McSee telepatycznie wiedział o kogo chodziło kapitanowi 😆

Zuza
    Uczestnik

Ahaaa... McSee łebski gość, co to dla niego 😀

fluor
    Klucznik

No cóż... I jak tu nie wierzyć w samospełniające się przepowiednie? 😉 Powiem tyle - komandor Nowak miał rację co do kapitana Styczyńskiego 😀 Znaczy się ma rację :>

Bonifacius
    Uczestnik

Soong sie ostal, Boni teleportowal (chyba) tyko Zolze i Kajtka

;D bo Soong przykrył sie kocykiem ;D ;D i go jakoś tak skaner nie zauważył, może dlatego że kocyk był w kratke. Dobra mam głupawke bo ide na urlop. Stało sie na pokładzie są Zuza i Kajtek (czy jak go tam nazywacie 😉 )

Zuza
    Uczestnik

Soong jest w tak złym stanie zdrowia, że skanery go nie wykrywają?????Aaaa!!MUSIMY wracać!

Vang
    Uczestnik

Nie wracajcie! To najprawdopodobniej jest zaraźliwe! Trzeba robić kwarantannę! 😛

Corvus
    Uczestnik

Spoźniłeś sie!! Ha, Soong już jest na pokładzie. 😀

Eric Keitel
    Uczestnik

Wreszcie przestanie biedaczka głowa boleć 😀

fluor
    Klucznik

Dogers chyba wypił o wiele za dużo, bo widział w ładowni Soonga i Szpiona, a oni przecież zostali wysłani do ambulatorium... Za późno się zorientowałem 😉

Naukowy
    Uczestnik

Ostatni post O'Dooma pisąłem w pośpiechue więc powtórzylem błąd Floura i pewnie dorzuciłem kilka własnych błędów :(Jest taka propozycja..Nastąpił błąd komputera i przypadkowo wszystkich bez wyjątku wrzuciło do ładowni..Co ty na to kapitanie ❓

Zarathos
    Uczestnik

ok, moze byc

Wyświetlanie 15 wpisów - od 346 do 360 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram