Spokojnie kolego Naukowy, pomogłeś mi z Q, to razem damy radę doktor Zołzie :lol:. A jak wrócisz mocno pokiereszowany to wstawi ci się jakieś implanty... Zawsze marzyłem o swoim własnym borgu ;).
Doc za nielegalne eksperymenty medyczne dekompilacja... nie. Usuniecie osobowosci poprzednikow - czyli powrot do zero wspomnien z MkVIII i do pozycji AWARYJNEGO hologramu medycznego. Zuza pewnie z radoscia przejmie szefowanie medicusami na pokladzie :Pwitam z powrotem, tak przy okazji 😀
Hmmm... to Eric nie obejmie stanowiska PO albo obejmując je nie skontaktuje się ze swoim poprzednikiem, aby choć kilka pozaraportowych uwag uzyskać? :>Ciekawe 😮
Oj będzie miał z sekcją naukową do czynienia.. 😆 Choćby po to by wysłuchac skarg na tych ignorantów z sekcji takycznej niszczących zasiewy diagnostyczne swymi buciorami 😆
Lekarz który również może być w ciężkim stanie..Z jednej strony Rrewyroni z drugiej Klingoni..A pośrodku nasza grupka..Nie wiadomo kto wyjdzie żywy z tej konfrontacji i nie wiadomo w jakim stanie
Hmmm... to Eric nie obejmie stanowiska PO albo obejmując je nie skontaktuje się ze swoim poprzednikiem, aby choć kilka pozaraportowych uwag uzyskać
Dobra, dobra... Ale po kilku rozmowach, chyba nic mi się nie stanie 😉 No, a na misjach będe uważać, zeby pod zadnym pozorem nie wylądować w ambulatorium :]
Hej!!!!! Tak to się dziękuję oficerom taktycznym że dbają o naukowych i nie pozawalają im zginąć śmiercią bohatera przytrząśniętego drzwiami do laboratorium. Albo przed skaleczeniem się kartką papiery lub kawałkiem szkła. 😀 😀 😀 Czekajcie no, już ja wam pokaże podeszwy moich butów. 😈 😈