Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • EMH Mark IX
    Uczestnik

Spokojnie kolego Naukowy, pomogłeś mi z Q, to razem damy radę doktor Zołzie :lol:. A jak wrócisz mocno pokiereszowany to wstawi ci się jakieś implanty... Zawsze marzyłem o swoim własnym borgu ;).

Zuza
    Uczestnik

Chliiip... i znów wszyscy przeciwko mnie ;((((Zaraz, Wilga i implanty? Jakie implanty? 😀

Może implanty Borga? 😉

Zarathos
    Uczestnik

Doc za nielegalne eksperymenty medyczne dekompilacja... nie. Usuniecie osobowosci poprzednikow - czyli powrot do zero wspomnien z MkVIII i do pozycji AWARYJNEGO hologramu medycznego. Zuza pewnie z radoscia przejmie szefowanie medicusami na pokladzie :Pwitam z powrotem, tak przy okazji 😀

Zuza
    Uczestnik

Ooooo... :>Zar, wypuściłeś diabła z piekła 😈 Doc, poeksperymentujemy na Wildze czy ktokolwiek się trafi?

Naukowy
    Uczestnik

Piekło jest wyłożone dobrymi intencjami dr. Zuza..A cyber implant oczny w miejsce ślepego może się przydać 🙂 .....Przy tylu "pokojowych" 😉 misjach 😆

Eric Keitel
    Uczestnik

Co za szczęście, że Eric nie ma nic wspólnego z sekcją naukową, i spokojnie będzie was mógł omijać z daleka ;P

Zuza
    Uczestnik

Hmmm... to Eric nie obejmie stanowiska PO albo obejmując je nie skontaktuje się ze swoim poprzednikiem, aby choć kilka pozaraportowych uwag uzyskać? :>Ciekawe 😮

Naukowy
    Uczestnik

Oj będzie miał z sekcją naukową do czynienia.. 😆 Choćby po to by wysłuchac skarg na tych ignorantów z sekcji takycznej niszczących zasiewy diagnostyczne swymi buciorami 😆

Vang
    Uczestnik

..Ale być moze CSCI wróci z tej wycieczki w stanie wymagającym interwencji EHM lub Zuzy :>  ;D

[post="33814"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Szanowny Wilga raczy pamiętać, że jest jeszcze jeden lekrz i to w jego zespole :>

Naukowy
    Uczestnik

Lekarz który również może być w ciężkim stanie..Z jednej strony Rrewyroni z drugiej Klingoni..A pośrodku nasza grupka..Nie wiadomo kto wyjdzie żywy z tej konfrontacji i nie wiadomo w jakim stanie

Eric Keitel
    Uczestnik

Hmmm... to Eric nie obejmie stanowiska PO albo obejmując je nie skontaktuje się ze swoim poprzednikiem, aby choć kilka pozaraportowych uwag uzyskać

Dobra, dobra... Ale po kilku rozmowach, chyba nic mi się nie stanie 😉 No, a na misjach będe uważać, zeby pod zadnym pozorem nie wylądować w ambulatorium :]

Zuza
    Uczestnik

"

"

Kajtek, Ciebie też uduszę.

Ha, a Exc zmieni nazwę na Latający Holender :]

Wracając do "tematu" - Vang, po takich oświadczeniach przygotowałabym sobie jakieś leki, żeby choć umrzeć bezboleśnie :>

Corvus
    Uczestnik

Hej!!!!! Tak to się dziękuję oficerom taktycznym że dbają o naukowych i nie pozawalają im zginąć śmiercią bohatera przytrząśniętego drzwiami do laboratorium. Albo przed skaleczeniem się kartką papiery lub kawałkiem szkła. 😀 😀 😀 Czekajcie no, już ja wam pokaże podeszwy moich butów. 😈 😈

Naukowy
    Uczestnik

Ty lepiej pilnuj Korin 😉 .. Z tego co pamiętam ma grono wielbicieli 😆

Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram