Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 256 do 270 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Zazwyczaj nie wypuszczam graczy z Akademii tak chętnie, ale mam nadzieję, że będziecie wyrozumiali - nabór z jednego tygodnia, to tyle osób ile się zgłosiło do nas przez ostatnich kilka miesięcy, więc instruktorzy będą mieli mnóstwo roboty...A dyplom i oficjalne przyjęcie do załogi już wkrótce, jak pokończycie swoje misje 🙂

Zuza
    Uczestnik

Komuś się spieszy? :>Imo to i tak nie ma żadnego wpływu na grę (no może poza tym, w którym dziale na www leżą nasze karty) więc nie przejmuj się tym aż tak :)Akademia nie pęknie w szwach :DChyba...

Eric Keitel
    Uczestnik

4... 5... 7... 11... To nie jest odliczanie do eksplozji rdzenia warp

Fluor, zważywszy na chwilową sytuacje Lampreya, ten żart jest wybitnie mało śmieszny 😉

fluor
    Klucznik

Miło, że Keitel zauważył, że Dogers i Zuza są sobie przeznaczeni i wysłał ich razem do ładowni 😀 Naprawdę się tego nie spodziewałem 😀

Zuza
    Uczestnik

A doczytałeś może, że Zuza ma fazer? :>

Arille
    Uczestnik

Rany, Zuza ty z Dogersem? Nie rób mi tego a kto te dzieci później będziej wychowywał?

Zuza
    Uczestnik

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj, ja właśnie obiad jem!!!I ogólnie - jak możesz takie rzeczy sugerować?!?!?!Buee, bueee, bueeeee, a już myślałam że to piękny dzień! 😐

Eric Keitel
    Uczestnik

Miło, że Keitel zauważył, że Dogers i Zuza są sobie przeznaczeni i wysłał ich razem do ładowni 😀 Naprawdę się tego nie spodziewałem 😀

[post="33436"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Nie o to chodziło :] Ale lepiej, niech Dogers czuje się doceniony a nie wariuje potem...

Jednocześnie chciałem zaznaczyć, ze jako cywilny... cośtam, nie ma absolutnie nic do gadania w sprawach Gwiezdnej Floty - a łapanie przemytników to ich działka 😛

A doczytałeś może, że Zuza ma fazer?

A ma do niego źródło zasilania? :>

Corvus
    Uczestnik

Jak Soong jej dawał to fazer był naładowany, ale nie wiadomo jak to z kobietą. Mogła go wyłączyc albo coś jeszcze innego zmalować. 😀

Zuza
    Uczestnik

Nic nie zmalowałam!!!Jak po ustrzeleniu Dogersa zostanie energii to też popamiętacie 😛

Eric Keitel
    Uczestnik

Corvus, prawda ze nie wystarczy? :] W końcu to twój fazer 😉

Corvus
    Uczestnik

Dokładnie nie pamiętam, dawno niesprawdzałem poziomu naładowania. Trudno powiedzieć :angel:

Zuza
    Uczestnik

Trudno, zawsze mam trochę leków w zapasie :>Zresztą... kto by zabierał na misję niesprawną broń? :>:>:>

fluor
    Klucznik

Bez obaw, fazer Dogersa na pewno jest sprawny 🙂

Zuza
    Uczestnik

Ale czy Dogers będzie na tyle sprawny aby go użyć?Dzięki za podpowiedź, że trzeba go rozbroić :>

Wyświetlanie 15 wpisów - od 256 do 270 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram