Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 226 do 240 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eric Keitel
    Uczestnik

Ba, wręcz przeciwnie :] Jak nie połata, to z całego statku zostanie TYLKO wc :] (parafrazując Rikera)

Zuza
    Uczestnik

No dobrze, już łatam, łatam...Ale w takim razie brak kibelka = brak leków przeciwbólowych i przeciwwymiotnych :>Howgh!

Naukowy
    Uczestnik

Trzeba będzie Dogersa egzorcyzmować..Co weźmie statek z bazy to od razu pojawiają sie na nim awarie. Dogersa opętała siła nieczysta 😆 Swoja drogą..nie pamiętam by w silnikach warp były kibelki ❓ 😆 Nie przypominam też sobie by Soong chwalił sie czymś jeszcze ,poza znajomoścą budowy silników 😆

Corvus
    Uczestnik

Wiesz N, ja należę do tych co sie uczą na bierząco. I pewnie zostanie Soongowi graść cześci po tym całym patrolu, a właśnie... na pokładzie to są jakieś części zapasowe??

Zarathos
    Uczestnik

znajac BG to uzywali lampki wlasnie jako zrodla czesci zapasowych wiec sie nie zdziw jak czegos w silniku bedzie brakowac 😛

Eric Keitel
    Uczestnik

Niet, kapitanie :] Według strony Akademi, jako "Cenny skład czesci zapasowych" używany jest jeden ze starszych promów 😀 Lampa będzie działać, chociaż, od czasu do czasu system energetyczny siada samoczynnie (mam nadzieje, ze siądzie dopiero w bazie) :DSwoją drogą, jeśli nie wrócimy po ten moduł, który wyrzuciłem - to ja do Nowaka nie ide 😉

Zuza
    Uczestnik

Do Nowaka pójdzie Dogers :>I to wciąż na trzeźwo :DEh, znając bazę Nowak nie wie pewnie nawet który to statek, ten Minóg, a co dopiero że ma jakieś moduły :/

Naukowy
    Uczestnik

Jak pójdzie Dogers, to zgadnij kogo obwini o uszkodzenia statku i stratę modułu? ;> Zresztą teraz Dogers będzie ze stanu staku tłumaczył przed Maleckim, który miał na pokładzie swoistą żywą Kamerę...Sheparda.

Arille
    Uczestnik

Chyba zaczne czytać te wasze posty, zaczyna sie robić zabawnie 😛

Eric Keitel
    Uczestnik

Sheepard polegnie na placu bojo :] Podczas abotdażu :>

Zresztą, czego się dowie Małecki? Wyrzuciliśmy moduł... Czyli nic nie warty kawał blachy - a przy odrobinie szczęścia, złapaliśmy prawie nowy, dość szybki frachtowiec dla bazy 😉

Zuza
    Uczestnik

Arille - to JAK TO?? Ty ich NIE czytasz?? :|Zgroza ;PE, to już lepiej niech Shepard polednie na placu boju, w gabinecie Nowaka :DSkoro i tak ma sporządzać raport dla szefa, to skopiuje w drugiego padda, zmieni nazwisko i tym razem Nowak go ze strachu od razu ustrzeli :>

Eric Keitel
    Uczestnik

Zuza, spójrzmy na to z drugiej strony - Nowak będzie się nas bał trzymać na stacji po tej "małej akcji" 😉

Zuza
    Uczestnik

I to ma być powód do uśmiechu??Ciebie mają z czego degradować, a ja?Chlip, wyrzucą mnie i odeślą do dooomuuu z naganą w aktach ;(((((

Eric Keitel
    Uczestnik

Tak. To ma być powód do śmiechu - Nowak, znając jego niechęc do owego, i chcąc go pogrążyć, wyśle nas prosto do Kapitana Styczyńskiego 😀

fluor
    Klucznik

Nie wiem czy pamiętasz rozmowę z Nowakiem, Eric, ale obiecał Ci on przedłużony pobyt na stacji :>

Wyświetlanie 15 wpisów - od 226 do 240 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram