Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eric Keitel
    Uczestnik

A żebyś wiedział :] Co jak co, ale mocne ściany maszynowni to podstawa :]

Zuza
    Uczestnik

Lepiej nie zrywać, replikator odłaczony, a bandaże się moga jeszcze przydać 😐

Corvus
    Uczestnik

Cieszcie się póki możecie. Jak na razie ja jestem mechaniorem na tej łajbie i to ode mnie zależy czy wszystko będzie działało. Ze wymienię takie podstawowe sprawy jak replikatory, prysznice soniczne i może jeszcze ogrzewanie. Więc nie nerwować mnie.

Eric Keitel
    Uczestnik

To klingonie mają ogrzewanie i prysznice?! :] A tak na poważnie - podtrzymywanie zycia nie jest kontrolowane chyba ot tak, przez tego kto chce :]

Cieszcie się póki możecie

Nie omieszkamy :P:P:P

fluor
    Klucznik

Dementuje jakoby na klingońskim transportowcu były podgrzewane deski klozetowe i prysznice. Jedynym ustępstwem na rzecz funkcjonalności jest niewielka toaleta z umywalką. Woda jest lodowata, żeby hartować serca wojowników ;D

Eric Keitel
    Uczestnik

Tak więc, szanowny pan Soong, nie odłaczy prysznicy :]

Zuza
    Uczestnik

Corv - nie złość się, bo jak się tak marszczysz to Ci się krzywo rana zregeneruje i będzie blizna, a chyba nie chcesz własnego enpeca oszpecać :>Nie złościmy Cię, tylko mamy dziw... eee... unikalne poczucia humoru :DCzy w toalecie ktoś zostawił jedyną obecnie kopię ulotki propagandowej O'Dooma? :>

Naukowy
    Uczestnik

Chwalić Pana ❗ Wiedziałem że jakaś sie znajdzie 😆 A co do systemu podtrzymywania życia..to działa automatycznie i tylko osoba zarejestrowana jako kapitan ma prawo go wyłączyć..Tak,tak...nasze życie jest w rękach Dogersa 😆

Corvus
    Uczestnik

Dzieki za podpowiedz. Zatkam kibelek. Ale bedzie zabawa. 😀 😀 😀 😀

Eric Keitel
    Uczestnik

To NIE jest śmieszne Corvus :]

Zarathos
    Uczestnik

Eee. nie wiem jak u klingonow, ale w federacji glowny mechanik (czy wogole mechanicy) moga takze wylaczyc podtrzymywanie zycie.

Vang
    Uczestnik

Dlaczego ja sie ciesze, ze siedze w ostrzeliwanym runaboucie z kupa rannych, a nie w waszym malym wariatkowie? 😛

Corvus
    Uczestnik

Dzięki Zar !!

Keitel to jest śmieszne 😀 . Ja sobie zmontuje Toj Tojka. 😀

Vang ty sie za szybko nie ciesz bo jak wiadomo gra sie jutro nie kończy i jeszcze wiele dziwnych rzeczy może sie wydarzyć. 😀

Zuza
    Uczestnik

OK, to i ja się powtrącam - połatam Soonga tylko i wyłącznie pod warunkiem, że będę miała dostęp do działającej umywalki i toalety!Howgh.

Corvus
    Uczestnik

Jak go nie połatasz to na pewno nie bedziesz miała. 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram