Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eric Keitel
    Uczestnik

Może prześlemy ją na frachtowiec wroga, i poczekamy na efekty? :>

Zuza
    Uczestnik

Eeeee.... brat mi się do kompa dosiadł... i to on napisał!!

Tak, chyba brzmi wiarygodnie...

Naukowy
    Uczestnik

Trochę wstyd się kobietą zasłaniać...ale zawsze możemy ją dołączyć jako bojowe wsparcie 😆

Zuza
    Uczestnik

Proponuje wysłać Sheparda przebranego za mumię :>Wszyscy oniemieją co to za dziwo, a wtedy my myk myk, odzyskamy efekt zaskoczenia :>

Naukowy
    Uczestnik

Ej..O'Doom nie mysz..Nie będzie się przekradał

Eric Keitel
    Uczestnik

Bedzie - jak słoń w składzie porcelany. Dosłownie, i w przenośni 😀

Zuza
    Uczestnik

Ooooo nie, odmawiam przenoszenia O'Dooma gdziekolwiek!!Chyba że w paczkach po 5 kg...

Eric Keitel
    Uczestnik

A tam... Poradzimy sobie 😉 Broń mamy, zapału też nam nie brakuje... A to, czego zdobycie zazwyczaj jest największym problemem - czyli coś co można abordażować, też jest :]Pamiętasz Zuza, jak mówiłąś, o tym jak wygląda moje poczucie bezpieczeństwa? Ty lepiej pomyśl, co czuje beidny kapitan tamtego frachtowca... Albo co poczuje jak nas zobaczy :]

Zuza
    Uczestnik

Masywny zawał? 😐

Eric Keitel
    Uczestnik

No widzisz? Czyli nawet strzelać nie będzie trzeba - sami się załatwią... A my sobie innego celu poszukamy 😀

Zuza
    Uczestnik

I to ja niby jestem krwiożercza?!?

Eric Keitel
    Uczestnik

Tak :] My tylko chcemy przeprowadzić testy Lampreya. Służby techniczne floty, czasu nie mają, wiec my to zrobimy 🙂

Czas może byłby gdyby nie fatalny stan części okrętów we flocie sektora...

Zuza
    Uczestnik

Przeprowadzono test nr.1 - Lamprey nie rozpada się po walnięciu w niego głową ;D

Corvus
    Uczestnik

Ależ to dowciapne (nie czerwienić tego słowa, tak ma być) Zuza. Aż boki zwywać. :glare:

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram