Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eric Keitel
    Uczestnik

O.o Zaczynam się chyba bać 😉

fluor
    Klucznik

=/= Hallo? Jest tam kto?- rzekla Zuza, nie wiedzac co wlasciwie ma powiedziec... - My jestesmy patrolem Federacji, a wy kim jestescie?

Świetne 😀 Ciekawe czy jakby Zuza sama pisała tego posta to też tak by powiedziała 😉

Eric Keitel
    Uczestnik

Pewnie tak 😀

Chociaż, lepiej brzmiałoby:

My jestesmy patrolem Federacji... A wy to kto?

Swoją drogą, co powiecie na mały abordaż? Mamy dwie sztuki klińgońskiego czegoś, ja i Dogers mamy broń, a Shepard i Soon też może coś mają 😀

Zuza
    Uczestnik

Zuza by tak nie napisała :PPrędzej "Tu patrol federacyjny, prosze się zidentyfikować"...No i Zuza by się tak nie bała!Eh... zostawic coś facetom :>(zalatuje mi tu pewną wietrzniaczką... którą gram u Naukowego, w innym pbemie - pewnie to stąd ;))A na serio - bardzo dziękuje Naukowemu za pomoc ;DJuz wróciłam i postaram się wkrótce coś napisać i ciut naprostować obraz...Jeszcze jedno - Keitel - dzięki za replikator 🙂

Eric Keitel
    Uczestnik

Nie ma sprawy 😀 I bez pomocy Naukowego coś przeczuwałem, ze osatnie miejsce gdzie chcesz się znaleźć to ładownia, w towarzystwie tamtej bany 😀

Zarathos
    Uczestnik

Wietrzniaczka? Zalatuje Earthdown 🙂

Naukowy
    Uczestnik

Bo tak jest, ale to juz inna sprawa..Pomijając Earthdawna..Zuza jako cywilna lekarka nie powinna znać komend wojskowych..A co do odwagi, to jak dotąd nie wykazywała entuzjazmu do zadań bojowych.Tak to jest, gdy się jeszcze zbyt słabo zna postać innego gracza 😉 Trudno ja dobrze odegrać 😆

Zuza
    Uczestnik

Ano Earthdawn - lata toto przed oczami, gada toto caly czas, nie za mądrze oczywiście, a jak przyjdzie co do czego chowa sie za obsydianinem :]Zuza komend ściśle wojskowych nie zna, ale... takie podstawy zna :>Ale jest zmęczona i poddenerwowana, jak będę jutro pisać, to wszystko będzie ok :]Jedyne co dodam w retrospekcji to podpisanie sobie odcyfrowanych klawiszy... Po coś je przecież wciskała i wciskała, to mi sie bardzo spodobało :DInna sprawa - położnictwo??Kapitan bedzie mieć siostrzeńca/siostrzenicę? 😀

Eric Keitel
    Uczestnik

Inna sprawa - położnictwo??

Kapitan bedzie mieć siostrzeńca/siostrzenicę?

Taaa... Już widzę minę Nowaka, kiedy dowie się że urodził się kolejny Styczyński 😀

A co do Zuzy... Nie śpiesz się... Do jutra, może do środy akcja za bardzo nie ruszy. Jak chcecie z kimś pogaać, czy przedyskutować plan - teraz jest na to czas.. Potem będziemy "Urywać głowy" :] - nawiązując do wstępu do naszej misji :]

Zuza
    Uczestnik

A potem będziemy odzyskiwac ten alkohol, co został w ładowni? :>Co do planu - tu akurat Naukowy słusznie napisał - Zuza jako cywilna lekarka nie ma pojęcia o wojsku, atakach i przejmowaniu statków, więc udział w dyskusji sobie daruję; chyba że trzeba bedzie jakiś ciekawy szczególik dorzucić.Za to może pilnować tyłów, żeby się nikt nie zakradł 😀

Naukowy
    Uczestnik

Albo pilnować Dogersa..żeby stał w pionie? 😆 ...Keitel ruszmy do akcji jak najszybicej, bo nam się siła bojowa wykrusza ❗ 😆

Corvus
    Uczestnik

Hej!! Zuza wpadnij do maszynowni, skaleczyłem sie w czoło i przydało by się biołużko. 😀

Naukowy
    Uczestnik

Łóżko zwyczajne, nie wspominając o biołóżku odfrunęło z ładownią 😆 Ciężkie sobie czasy wybrałeś na zranienia :lol:Pewnie oberwie mi się za cytowanie myśli Dogersa..ale O'Doom zna go, wiec mógł sie domyślić przyczyn działań. ..Sorka, ale trochę tego tekstu jest i mogłem cosik przeoczyć. 😆

Zuza
    Uczestnik

Dogers BĘDZIE stał w pionie :>Do skaleczenia starczy dermoregenerator, biołóżek nie ma, nie było i nie będzie :PHmm skoro można replikować broń, to może czas nauczyć pania doktor strzelania? 😀

Arille
    Uczestnik

ej przecież ze mną miałeś sie takich rzeczy uczyć 🙁

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram