Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • O`mus
    Uczestnik

Tak, tylko ostrzegam, aby nikt nawet nie próbował czytać tego imienia od tyłu!!!!!!!!!!! 😛

Bonifacius
    Uczestnik

... Bo mi się będzie nudzić... na pustym statku ;.

[post="32624"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Witaj Uni :> będzie Ci się nudzić taaaaaak?, pusty statek taaaaaaak? Poczekaj, jeszcze będziesz potrzebować nocnik do nocowania to usłyszysz od OPSa, że "Nie ma nikogo w domu..." :> :> :> :>

Boni

Unicorn
    Uczestnik

Boni: w jakim sensie?? :>

Bonifacius
    Uczestnik

No bo jak to nie ma nikogo na statku a OPS to kto, "nikt"? Zawsze możesz mnie odwiedzić i pogramy sobie karty, zrobimy inspekcję albo takie tam różne różności 😉

Unicorn
    Uczestnik

Oj sorki, nie wiedziałam, że jesteś na statku.... To jak skończe już spotkanie z Doradcą to lece do Ciebie 😉

Bonifacius
    Uczestnik

No myślę ;D

Unicorn
    Uczestnik

Sam mnie ściągnęłeś... co nie?? 😛 Nie tak wyobrażałam sobie spędzanie wolnego czasu... hehe 😉

Bonifacius
    Uczestnik

No cóż, nie czas na kolacje z Johnsonem ;D

fluor
    Klucznik

Na kolacje z Johnsonem jest zawsze czas :>Zarathos sie zgodził, żebym poprowadził negocjacje z Wilgą w stylu klingońskim 😀 Powinno być ciekawie 😉

Naukowy
    Uczestnik

Szykuje się mały survival dla podwładnych ambasadora Wilgi ❓ 😆

Eric Keitel
    Uczestnik

I dla samego "Ambasadora Wilgi" też :>Swoją drogą... Co znaczylo to "Zadnych odcinanych głów" w opisie naszej misji? :>

Naukowy
    Uczestnik

Oficjalnie..nic o tym nie wiem :lol:..A Wilga sobie poradzi

Akeen
    Uczestnik

Można wiedziec co wy knujecie?!? ❓ ❗ ❓

Arille
    Uczestnik

lepiej nie pytaj bo jak sie dowiesz to padniesz z przerażenia...

Zuza
    Uczestnik

Ej, ej, ej, co Wy robicie??Nie straszcie mnie przed snem... nie zdołam sie przedrzeć przez te wszystkie maile przed snem :|No ładnie... ;PPS. Wróciłam 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram