Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Ja wybaczam :DA inni niech spróbują nie... :>Baaardzo miło, że się starasz, chlip 😉

Unicorn
    Uczestnik

Wróciłam i to na dobre tym razem 😉 Mam czas na pisanie, bo noge w gipsie przywiozłam po obozie Taekwon-do 😛 Czas jest i pisać będe ;)Pozdrawiam!

Naukowy
    Uczestnik

Oj Unica 🙁 ..akurat wiekszosc nawiała na różne misje 😆 ...nie szkodzi, jest dużo NPC-ów i PPCów..znajdzie sie dla ciebie zajęcie 😆

Unicorn
    Uczestnik

Dobrze 😀 Bo mi się będzie nudzić... na pustym statku 😉

Akeen
    Uczestnik

Został kapitan. mozesz mu podokuczac:DPozdrowienia Akeen

Zuza
    Uczestnik

Zawsze można sie bratać z bazą :DPS. Współczuję nogi... Zdrowiej 🙂

Unicorn
    Uczestnik

Dzięki Zuza 😉 Noga się wyleczy.. za to przykuje mnie na trochę do gry 😛

O`mus
    Uczestnik

To ja mam pytanko. Gdzie pomieścimy 12 chłopa (UWAGA !! -> przenośnia, nie chodzi o płeć :D)???? Mam ich władować na drugiego do myśliwców czy jak??

cóż Gdyby Glonojad nie poszedł na odwyk to skombinowałby wam transportowiec... cóż w końcu ma się te chody u dowódcy floty sektora...

O`mus
    Uczestnik

Jak masz chody to skombinuj troche "zakurzonej" już postaci myśliwiec 😛

Której zakurzonej? Admirał myśliwców chwilowo nie ma. Ale możecie poprosić Admirała Małeckiego o wypożyczenie okrętu. Powołajcie się na Glonojada.

Zuza
    Uczestnik

No no, taki oficjalny nepotyzm? A fe 😛

Zarathos
    Uczestnik

admiral mysliwcow nie ma i nie bedzie mial (chyba ze F. zmieni zdanie). a musliwce ExC leca z Wilga i spolka.

O`mus
    Uczestnik

To wiem raczej z exc, znając słynną skąpość kapitana, która budzi dreszcze nawet u ferengi, nic się nie dostanę....... A co do myśliwców na BG 166, to koncepcja postaci zakłada ich brak, więc... 😀 (to raczej było w formie żartu napisane <- dla tych co nie łapią 😎 )

Zuza
    Uczestnik

... więc nie ma co psuć Ninela :>

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram