Forum Fantastyka Gry Gry Star Trek Liga EF [Reaktywacja]

Liga EF [Reaktywacja]

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 77 total)
  • Author
    Participant

Tylko spokojnie panowie to była tylko taka mała propozycja, ale widze że srzętowe nie da rady więc przyjmuje do wiadomości że moja propozycja nie wchodzi w rachube w najbliszym czasie. Więc pościągam tego patcha i mapy i się dołącze.

Reyden
    Participant

Jak tylko zassam tego patcha , wrzuce go na mój server FTP ( skrypt na mojej stronce bedzie pokazywał czy jest online czy offline ) ; dla niekórych może to być szybsze niz sciąganie z polskich czy zagranicznych serwisów o grach , oraz z servisów o EF ( vide http://www.effiles.com ) ,

Qbah
    Participant

Reyden, kiedy kolejny trening ❓ Bo ja juz mam wszystko zainstalowane. Oprocz tego Minimoda CTF, bo w tych plikach z hazard team to brakuje pliczku part3.rar... Ten drugi CTF mam 🙂 Juz testowalem z Wolf'em i wszystko chodzi ok.

Anonymous
    Guest

Ja Wam mogę postawić server, ale uprzedzam, że pingi u mnie będziecie mieli okropne. Nie wiem, z czego to wynika, bo ja na innych serverach mam ok...Tylko ludzie u mnie łapią lagi :/. Ale jeśli będziecie chcieli...

Reyden
    Participant

Oprocz tego Minimoda CTF, bo w tych plikach z hazard team to brakuje pliczku part3.rar...

po pierwsze to nie jest minimod tylko mini mappack

po drugie na mojej stronce sa wszystkie pliki , part 2 i 3 jest w drugim pliku [ nazywa sie własnie part2,part3 ] i trzeba rozpakowac , po rozpakowaniu będa plik part 2 i part 3 , chyba ze cos jest zrąbane , zaraz to spawdzę , poza tym mapa są na http://www.effiles.com i na miom FTP ( od jutra przez jakieś 2-4 dni bedzie na 100% online od 9.00/10.00-14.00 ( chyba ze komp zostanie zresetowany , a siorka nie umie właczyc ftp , bo sam się nie właczy , tzn. wystartuje z WIN-em , ale nie bedzie online )

Po trzecie nie mam teraz tyle czasu zeby z wyprzedzeiniem ustalic kiedy nastepnym razem gramy , sprobuje dzis od 18.00 - 20.00 załatwic wolny czas ( siorka oraz 10-letni kuzxyn sa tez w domu 🙁 )

co do map z mojej stronki , to cos spie******* z mappackiem, jutro to poprawie,

patch 1.2 i mapy sa na miom FTP , jest teraz online ( adres i login/pass jest kilka postów wczesniej )

może kolo pomiedzy 18.00 a 20.00 uda sie zagrać ,

EddieGcT
    Participant

Dzisiaj z treningu chyba nic nie bedzie wiec moze jutro.Wolf w sumie to gdyby Reyden nie mial jak mozna sprobowac u ciebie, w koncu kiedys cielismy w Q2 i tak strasznie nie bylo a wyniki by sie dla Reydena zapisywalo

Anonymous
    Guest

Ja mogę choćby i codziennie. Nie chcę po prostu wchodzić Reydenowi w paradę. Jeśli jednak będzie zapotrzebowanie na serverek... To no problem. Wasze pingi też mnie bolą. Nie jestem jakimś tam masterem, ale jeśli Wy będziecie mieli ping 100-500 a ja 5-10, to wiecie...Trochę nieuczciwa gra będzie...Ale powtarzam: jeśli nadal będziecie chętni, to postawię Wam server.

EddieGcT
    Participant

Panowie moze umowimy sie na jakis maly trening w ramach ligi 🙂 tylko przydaloby sie zeby bylo troche wiecej ludzi to moze udaloby sie zagrac CTF. Z tego co mi wiadomo to Qbah napewnie nie bedzie mogl grac bo wyjechal ale moze ktos bylby zainteresowany 🙂 Krusty moze jestes chetniy 😀

Krusty
    Participant

Jestem chętny tylko podajcie co jest potrzebne i co musze zrobić no i adres tego serwera żeby nie bylo niepotrzebnych niespodzianek.

Anonymous
    Guest

Anytime. Jak Wam pasuje to i mnie pasuje. Nr GG macie w profilu. Jak coś - call me. Dogra się sprawę i już. Krusty: EF oraz patch 1.2, Expansion mile widziane, ale niekoniecznie. Jeśli ktoś się bez Exp-a trafi, niech uprzedzi, żebym wiedział, na jakich mapach stawiać.

Krusty
    Participant

Ja niestety gdzieś zgubiłem dodatek więc informuje z góry.

Reyden
    Participant

jest wielce prawdopodobne ze jutro będę mogł zagrac pomiedzy 14.30 a 17.00-18.00 może dłużej ( ale na pewno nie przed 14.00 bo jestem na praktyce ) ,

Co do dodatku mam go , moge go wgrać na mój ftp , tylko czasami trasnfer jest ch***** , ale 10-15 kb/s to powinno osiągac ( ISO ma ok 300-350 mb, może kopresja WINAce coś da )

moj IP masz na stronce ligi ,

Anonymous
    Guest

Reyden: umieścisz info w opisie na GG i będzie ok 🙂 . A ja mogę stawiać na luźne mecze towarzyskie.

EddieGcT
    Participant

Reyden to moze jak bedziesz mogl stawiac server to daj znac kazdemu na gadu 🙂 tak chyba bedzie najlepiej. W kazdym razie ja jutro gram na 100% :)Gdybys mogl to wrzuc tego Expa na ftp-ik bylby mile widziany bo jak na razie to ja gram z patchem, niestety plytka z moim Expem sie zwalila a ciezko gdzie indziej teraz znalezc, EF2 lezy wszedzie ale wez badz madry i znajdz teraz EF1 albo Expa 🙂

Krusty
    Participant

No to mi też daj znać chętnie bym to ściągnoł.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 77 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram