Forum Fantastyka Gry Gry Star Trek Liga EF [Reaktywacja]

Liga EF [Reaktywacja]

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 77 total)
  • Author
    Participant

Dokladnie, Reyden napisz cosik kiedy dokladnie i o ktorej najblizszy trening 🙂 a przed samym graniem jeszcze na gadu mozna sie zgadac

Reyden
    Participant

od dzis do soboty wieczorem mam wolne popołudnia , potem to nie wiem ( siorka i mój kuzyn( 12-13 lat) przyjeżdzaja ) ,Strona juz działa , wkrótce ja poprawie .Termin pierwszego meczu ; dzis godz 18.00 [nie wiem czy się na 18.00 wyrobie , jak nie to co 10 minut sprawdzajcie ] ew. co 1 h ( 19.00 ,20.00 , 21.00 , ) Drugi mecz można jutro zrobic od 17.00-18.00 do ok 22.00- 23.30 Mapy : podstawowe ( nie wiem które sa w Exp packu a które w org. EF ) + CTF Flight i 1 minipack CTF ( obydwa dosepne na stronie ligi - http://www.hazardteam.piwko.pl ) - pack bedzie w dwóch plikach , skompresowane WINrarem a potem winacem ( plik maił ponad 5 mb, musalem go podzielic , wyszło po 2,30 mb )

Qbah
    Participant

Zeby sie zapisac, to do Ciebie Reyden mam mail'a poslac ❓

Anonymous
    Guest

Reyden: jakie ip?

Reyden
    Participant

Qbach, niekoniecznie musisz wysyłac mailamożesz tez w tym temacie to dać format : ksywa, GG,mail, miasto , IP , Wszyscy chetni do gry :IP: 212.106.160.115

Qbah
    Participant

Nick: QbahGG: 1553980E-mail: qbah@poczta.fmMiasto: BełchatówIP: hmm... mam wewnetrzne :(I prosze was... Qbah ❗ Przez samo "h" - to ma byc tylko akcent, a nie do wymawiania... 🙂

Reyden
    Participant

Kolejne zmiany na stroncepierwsze awanse ( ja i cmdr. Wolf ) sonda P.S. Czy wykona mi ktos banner stronki , bo sam tego nie potrafię

Reyden
    Participant

Dziś proponuje kolejny mecz o godz 20.00 ew. 19.00 ,Jak duzo graczy sie pojawi ( conajmniej 6 ) to zagramy CTF-a mapy potrzebne do CTF-a sa na miom ftp [ jest teraz właczony ] (IP: 212.106.160.115 , Login i pass : TSS ) oraz na http://www.effiles.com , a jak nie to DM

Anonymous
    Guest

Czyli tłuczemy dzisiaj...Czy nie?Dobra, nie zuważyłem tego co powyżej, cos mi na oczy pada...Będę 🙂

Reyden
    Participant

mapy do CTF-a to oczywiscie CTF-Flight i ctf_cbrexpansion1

EddieGcT
    Participant

Dzisiaj gralo sie bardzo przyjemnie a Wolf jak zwykle wymiatal 🙂 Moze ktos jeszcze chetny sie dolaczyc, mozna by wtedy zagrac CTF

Anonymous
    Guest

Ja i wymiatanie. Taa. Jasne. Ujmę to tak: do Q2 i tak się nie umywa...Ale grało się przyjemnie. Dzięki Wam za grę 🙂

Krusty
    Participant

Powiem szczerze nie chce mi się instalować EF i tych dodatków dlatego propoonuje gre w EF II co wy na to?

Anonymous
    Guest

A wiesz, że nie każdemu to pójdzie? Miej trochę zrozumienia dla ludzi ze słabszym sprzętem. Mój pewnie by to udźwignął, ale pograć sobie mogę w EF I. Co do instalowania dodatków...Nie przesadzaj, ile to zajmie? 5 minut? No, nie liczę czasu ściągania...Nie musisz koniecznie expansion ładować, wystarczy patch 1.2. Zresztą jak razie graliśmy na mapach od Reydena i dwóch standardowych (Bravery i Beta Station), które są nawet w demie.

Reyden
    Participant

Powiem szczerze nie chce mi się instalować EF i tych dodatków dlatego propoonuje gre w EF II co wy na to?

Nie przesadzaj krusty, EF nie inmstaluje sie długo , napeno krócej niz BC i Armada II , to EXP pack instaluje sie jescze krócej , a co do reszty dodatków to jak nie masz packa , do patchujsz grę ( zajmuje max. 1 min ) oraz wgrywasz potrzebne mapy ( jedna mapa to ok 10-20 s )

A co do EF II , to mój sprzęt tego nie udzwignie ( Duron 700 , 64 mb ram, Palid Daytona GF2MX 32mb ) , na tym sprzecie to BC się tnie przy wiekszej ilości statków ( a sczególnie na modzie CHJ )

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 77 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram