Forum Fandom Kluby i grupy Kujawskie Forum Treka Kujawskie RPG...

Kujawskie RPG...

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • Author
    Participant

Racja, racja.... medyczny/obsluga baru..... poza tym macie EMH ver. 1.0.0 oraz wiecznie wściekłego klingońskiego inżyniera z dużym młotkiem :DA oto wasz okręt..... I.Thorn, jak to się pisze? USS Larcher or Lurker or something?Wymiary: Długość: 243 metry Szerokość: 150 metrów Wysokość: 63 metry Liczba pokładów: 18 Masa: 384 000 ton metrycznych - po rozbrojeniu częściowym masa została obniżona co zaowocowało wzrostem prędkości Załoga: 100- mniej sprzętu, mniej załogi Maksymalnie: 1 950 Uzbrojenie: 18 banków fazerów typu VI o mocy 22 500 TW Systemy obronne: System osłon o mocy 500 000 TJ Standardowy pojedynczy kadłub duranowy Standardowe pola integrujące Osiągi: Prędkość przelotowa: Warp 5,4 Prędkość maksymalna: Warp 6,6 Prędkość maksymalna chwilowa: Warp 7,5 przez dwie godziny Promy i wahadłowce: Na waszym okręcie promów nie ma, w końcu to demobil 🙂 Liczba hangarów: 3 W końcu to i tak wasz tymczasowy przydział 😀

I. Thorne
    Participant

USS Lurcher.Sprawdźcie w słowniku co to znaczy.

CoBrah
    Participant

Lurcher - dobra nazwa.Pasuje do naszej zalogi 😀 Chociaz Lurker tez niczego sobie... 🙂

Kaleh
    Participant

😀 To następny będzie się zwał Lurker jak tylko Taktyczny przejmie władzę po śmierci kapitana a przed jego powtórnym nadejściem 😉

I. Thorne
    Participant

To mi raczej nie grozi. Juz zakupiłem mu (z funduszu wsparcia emerytów i rencistów GF oczywiście) większe i bardziej miękkie łóżko.

Kaleh
    Participant

Federation Tactical Officers Bed Mark VIDługość: 2mSzerokość: 1,5mWysokość: 50cmLiczba pokładów: 1Masa: 0,05 ton metrycznychZałoga: 1Maksymalnie: 4Uzbrojenie: 2 banki phaserów typu IVSystemy obronne: System osłon o mocy 50 TJ Standardowy pojedynczy kadłub duranowy Standardowe pola integrujące Osiągi: Prędkość przelotowa: Warp 2 Prędkość maksymalna: Warp 2,6 Prędkość maksymalna chwilowa: Warp 3 przez pół godziny 😆

I. Thorne
    Participant

Nota z Advanced Starship Design BureauUwaga autor opisu nowej klasy jednostek nazywanej w skrócie wersalką nie uwzględnił wyrzutni mikrotorped.1 przednia wyrzutnia mikrotorped MK XV (20 000 vs osłony/10 000 vs pancerz)Zapas 10 torpedTrwaja równiez intesywne prace nad zainstalowaniem wydajniejszego reaktora oraz silniejszych osłon.

Kaleh
    Participant

Dobra - macie czas do czwartku na napisanie krótkich życiorysów swoich postaci! Przypominam o tym żeby was pogonić - potrzebny jakiś radykalny termin. Przebieg służby, zainteresowani itp. itd...

I. Thorne
    Participant

Trochę odbiegam od głównego tematu, ale...Niedługo rozpoczyna się nowa bitwa w Sesji RPG. Co powiecie na wystawienie silnej grupy Dominium, mającej za zadanie posprzątać całe to alfowskie zbiegowisko? Gdyby wszyscy z regionu stanęli po jednej stronie to razem zrobimy porządek z Federacją.W razie zebrania za małej ilości graczy frakcja romulańsko-kardazjańska też przyjmuje chętnych.

Kaleh
    Participant

Too late I.Thorne..... chyba już wybrałem dobrą stronę 😀 Ale jeszcze nie jestem pewien 😉 Wiem tylko, że grzecznie się zgłosiłem ulegając namowie mego Admirała 😉

CoBrah
    Participant

Co powiecie na wystawienie silnej grupy Dominium

Jestem jak najbardziej za 🙂

Ale widze,ze po jednym dniu jest juz chyba za pozno 🙁

Kaleh
    Participant

Tooo late... zostałem zwerbowany na zieloną stronę 🙂 Spotkamy się w bitwie. Po prostu ktoś mnie szybciej przechwycił niż Kronos... chociaż przez chwilę myślałem o wykłóceniu się o okręt Breen 😀

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram