Kilka pytań nowicjusza

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,156 do 1,170 (z 1,229 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Odan
    Uczestnik

czy naziemny trait Disassembler (+10% dmg vs non-living targets) działa na heraldów?

Slawek
    Moderator

Constructy giną natychmiast po użyciu High Frequency Electromagnetic Pulse z seta naziemnego Delta Alliance, więc zakładam, że Dissasembler też powinien.

Odan
    Uczestnik

kolejne pytanie: czy manuale z ostatniego lockboxa (Structural Integrity Collapse, Subspace Vortex, Kemocite-Laced Weaponry) po przeczytaniu/nauczeniu jednego boffa można poźniej samemu produkować przez R&D dla pozostałych boffów jak Dastabilizing resonance beam z misji Blood of Ancients czy są to jednorazówki?

Ugand
    Uczestnik

kolejne pytanie: czy manuale z ostatniego lockboxa (Structural Integrity Collapse, Subspace Vortex, Kemocite-Laced Weaponry) po przeczytaniu/nauczeniu jednego boffa można poźniej samemu produkować przez R&D dla pozostałych boffów jak Dastabilizing resonance beam z misji Blood of Ancients czy są to jednorazówki?

są to jednorazówki

Dariusz
    Uczestnik

Czy konsole taktyczne dają bonus petom? Jeśli tak to jaki typ konsol używać:

na broni czy rodzaj dmg? Myślę tutaj o 2 ver porów (Hangar - Elite Plesh Brek Fri Gate i Elite Tholian Mesh Weaver). Breen używają canon a tholian beem.

Czyli teraz używać konsol typu bonus do canon lub beem czy typ dmg czyli tetryon lub Polaron?

Pisze z komórki wiec może być problem ze składnia zdań więc przepraszam

Slawek
    Moderator

Nie dają.

Odan
    Uczestnik

Czy konsole taktyczne dają bonus petom? Jeśli tak to jaki typ konsol używać :na to broni czy rodzaj dmg? Myślę tutaj o 2 ver porów:

konsole nie mają żadnego wpływu na statystyki broni petów, jedynie doffy np.Fly deck officer (cd, accuracy, itp) czy ship traity maja wpływ na pety

Dariusz
    Uczestnik

Czyli ten Pan wprowadza błąd

http://m.youtube.com/watch?v=JTxViDhvwD8

??

Odan
    Uczestnik

Czyli ten Pan wprowadza błąd
    http://m.youtube.com/watch?v=JTxViDhvwD8

??

jak najbardziej, jego konto jest z grudnia 2013 a najstarszy film  STO z przed 3 miesięcy (newbie) 🙂

Dariusz
    Uczestnik

Skąd można dostać "Resonant Disruptor Weapons"

Czy tą broń można dostać tylko przy pomocy jednej misji i to jest tylko i wyłącznie set ??

domirex
    Uczestnik

Tak jest to set i to z jednej misji. Można radiantowe antyprotony z paczek od 3 tieru reputacji wyhaczyć.

Edit: Mam pytanie, jeśli kupię jakiś okręt z Delta Pack np. Intel Cruiser to czy później będę mógł kupić całą paczkę czy zblokuje mi się jak np. Paczka Odyssy?

-Kirk-
    Uczestnik

Witam:)

Do gry powróciłem po kilku miesięcznej przerwie ( jednak mimo wszystko zbyt wielkiego stażu w niej nie mam).

Gram w STO kontem darmowym i nie mam zamiaru kupować złotego za kasę, choć by dlatego że pewnie za jakiś czas znowu spobie przerwę zrobi i za kilka miesięcy powrócę.

Niestety ograniczenie  energy credits do 10 000 000 jest dość spore przez co nigdy nie będę mógł kupić na exchange lepszych przedmiotów, gdyż często one kosztują ponad te 10 000 000. Moje pytanie brzmi skąd je brać czy z lock box-ów(klucze do nich oczywiście bym brał exchange )z  czy z innych źródeł? I jak sobie radzą inni gracze z tym ograniczeniem EC?

snowman
    Uczestnik

W CStore można zapłacić za usunięcie tej blokady. Wystarczy nazbierać odpowiednią ilość dilithium i wymienić na zeny.

domirex
    Uczestnik

Nadmienię, że zniesienie blokady działa na wszystkie postacie (te obecne jak i na te przyszłe)

-Kirk-
    Uczestnik

Dzięki za pomoc 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,156 do 1,170 (z 1,229 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram