Kilka pytań nowicjusza

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,051 do 1,065 (z 1,229 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

Roznie, choc z zasady preferuje 13-15 i po 22 nawet do 3-4 w nocy. Nick: ithorne

woks
    Uczestnik

Czy w STO wykonuje się głównie misje, czy są takie etapy gdzie można postrzelać do przeciwnikó dla loota?

Melnikor
    Uczestnik

Głównie misje, ale jest kilka lokacji (głównie naziemnych) gdzie poza misjami można też po prostu postrzelać: Nimbus, Defera, Nukara, Dyson Battlezone, Kobali Battlezone.

snowman
    Uczestnik

Jeżeli chcesz postrzelać (także dla nagród), to nie ma jak patrole (space) i red alerty (space). Sporo fajnych misji patrolowych znajdziesz w Tau Dewa Sector Block. W tym samym miejscu co jakiś czas pojawia się również Tholian Red Alert. Przy okazji można tam nałapać mnóstwo punktów doświadczenia, które przydają się podczas ulepszania okrętu.

Dariusz
    Uczestnik

Jest jakiś inny sposób w jaki można zdobyć eventowe marki a nie tylko od "Q" i quest na cząsteczki omega ??

Smiecho
    Uczestnik

Masz na myśli Q-mendations? Nie. 400 dostajesz z misji Dust to Dust, a potem po 40 dziennie za zbieranie Omegi. Innej metody nie ma (ewentualnie wykorzystanie zapasów zeszłorocznych).

A na statek potrzeba 1000...

Edit: zapomniałbym. 🙂 Możesz jeszcze kupować za Lobi.

Dariusz
    Uczestnik

to do kiedy jest ten event ?? może nie ma już sensu zbierać na ten starek

i nie wiem czy to ja mam jakiś problem czy w tej grze panują tak kilerskie lagi 🙁

PS. sprawa lagow rozwiązana, to przy wspaniałym "Q" mam taki pokaz taneczny przez moja postać

Smiecho
    Uczestnik

Event trwa od 29 stycznia do 26 lutego. 28 dni, czyli robiąc codziennie dailika po 40 Qmendation można ich zebrać 1120, a dodając 400 z misji z całego Eventu mamy 1520.

Dariusz
    Uczestnik

A jest jakiś nie zenowy sposób na zamienienie statku z t5 na t6?

mój statek to Tholian Recluse Carrier

Melnikor
    Uczestnik

Tak kupić ship upgrade na exchange. Poza tym Lock boxowe maja darmowy upgrade, nie pamiętam jak te za lobi.

domirex
    Uczestnik

Za lobi jest też darmowy upgrade z tego co pamiętam.

Dariusz
    Uczestnik

już sobie poradziłem. dzięki bardzo.

Wszystkie kupne z innego źródła niż ze stoczni maja darmowy upgrade

Teraz seria kolejnych pytań 🙂

1. Jak zdobyć tych nowych oficerów lub wyszkolić tych swoich starych. Mam na myśli tutaj "Intelligenc i Commando" czy jakoś tak.

2. Jak ich uczyć tych nowych skill?? Czy je jakoś craftowac, questy czy za zeny ?? jak to wygląda.

3. Ogólnie co myślicie o tych skillach. Opłaca się je podmieniać. Bo jak dla mnie cos mnie one nie przekonują.

4. pomóżcie mi przy moim buildzie statku. po 1.5 rocznej przerwie wydaje mi się, że jest on bardzo kiepski 🙂

Dariusz@Rratucus

FAB
    Uczestnik

Lecę do biblioteki, wydaje mi się, że ostatnio widziałem podręcznik "Nauka czytania w myślach innej osoby". W ten sposób dowiem się jak wygląda ten kiepski build.

Dariusz
    Uczestnik

hmm no wydaje mi się, że jak wkleisz Dariusz@Ratucus w gatewayu to będziesz mógł spokojnie przeczytać moje myśli i zobaczyć ten cudowny build 😛

Melnikor
    Uczestnik
Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,051 do 1,065 (z 1,229 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram