Forum › Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl › Uniwersum Gry, porady i taktyka › Kilka pytań nowicjusza
Teraz jest zakładka Episodes (też chyba pod "j"), tam też można powtarzać misje.
Witam, mam pewien problem, tylko nie wiem czy on tu się kwalifikuje. Jeśli nie to niech mod przeniesie go gdzie jesgo miejsce ale tak żebym go znalazł. 🙄 Mianowicie chodzi mi o kupna pre paidu przedłużającego konto w STO, grałem w tę grę wcześniej, ale z racji pracy jaką wykonywałem nie miałem czasu w nią grać. Teraz chciałbym ponownie pograć bo uwielbiam STAR TREK, ale nie mogę znaleźć nikogo kto sprzedaje pre paidy. Może którys z szanownych forumowiczów pomógł by mi w tym problemie? Zekam z niecierpliwością i pozdrawiam.
Prepaidów niestety nie ma na rynku od dłuższego czasu. Pozostaje opcja przedłużenia konta w formie abonamentu.
Tyle tylko, że chyba nie warto. 17.01.2012 STO startuje w formie free to play.
Oczywiście nadal będzie możliwość grania na koncie płatnym - pytanie tylko, czy będzie Ci się to opłacać.
Więcej choćby tu: http://www.trek.pl/forum/index.php?showtopic=8110
Prepaidów niestety nie ma na rynku od dłuższego czasu. Pozostaje opcja przedłużenia konta w formie abonamentu.
Tyle tylko, że chyba nie warto. 17.01.2012 STO startuje w formie free to play.
Oczywiście nadal będzie możliwość grania na koncie płatnym - pytanie tylko, czy będzie Ci się to opłacać.
Więcej choćby tu: http://www.trek.pl/forum/index.php?showtopic=8110
Że, jak?? STO będzie darmowa, od stycznia??A czy to pewna wiadomość?
Tak to pewne i znane od dawna .STO przechodzi na model Free2Play .
A jeszcze jedno pytanko, czy będzie można grać na swoim starym koncie?
Skoro grasz w STO wnioskuję, że z angielskim nie masz większych problemów.
Q: I used to have an active subscription to Star Trek Online. Can I play my existing characters as a Silver Player?
Your characters are still available, but they may not use Gold features. To play them as a Silver Player, you will need to convert them before playing.
Q: I canceled my Star Trek Online subscription, but I'm interested in becoming a Silver Player. Will I have the same access to the game as I did previously?
Your characters are still available, but they may not use Gold features. To play them as a Silver Player, you will need to convert them before playing. Additionally, Gold Members and Silver Players differ in Star Trek Online. A player who previously subscribed to Star Trek Online and then returned to game as a Silver Player will not have the same exact features provided to Gold Members. The Features Matrix describes these differences in more detail.
Hm, niby nie ale 8 lat go nie używałem. Mam nadzieję, że sobbie poradzę. :/
Poradzisz sobie 🙂 Jeśli nie, to pomożemy. Ogólnie wygląda to tak, że będziesz mógł grać na starym koncie. Tutaj: http://startrekonline.com/f2p_features masz różnice między kontem darmowym (silver) a płatnym (gold).
Jeśli wybierzesz grę na koncie darmowym, Twoja postać oraz Twoje obecne konto będą musiały zostać przekonwertowane. Stracisz dostęp do pewnych elementów. Nie znikną, ale nie będziesz miał do nich dostępu. Jeśli po pewnym czasie zdecydujesz się wykupić subskrypcję, przekonwertują Ci konto w drugą stronę.
A kto by tam zaglądał, skoro jest forum 😛
Zachciało mi się spróbować gry po stronie KSO i jestem w kropce - jak się wydostać z Hali Wojowników , wyzwałem 2 wojowników tak jak kazał mi tutorial , teraz mam misję patrolowania pierwszego miasta ,ale nie wiem co dalej - obszedłem pomieszczenie wzdłuż i wszerz ale wydostać się nie mogę .
Jak dobrze pamiętam to chyba trzeba rozdać wszystkie skill points.
Rozdałem wszystkie Skill points jakie mogłem , ale nadal wyjść z Hali Wojowników nie mogę .
Po rozmowie z instruktorką i otrzymaniu misji powinny podświetlić się drzwi koło areny (blisko instruktorki).Jeśli nie odpala, zrób dropa i weź misję jeszcze raz. Skrypty w STO lubią się niestety zawieszać, dziś już przez to misję fabularną powtarzałem (a byłem na samym końcu).