Kilka pytań nowicjusza

Wyświetlanie 15 wpisów - od 781 do 795 (z 1,229 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • chris
    Uczestnik

mu mu dobra przeszukałem całą baze floty w poszukiwaniu tych misji doff dla fleet marków i nic nie znalazłem :/u kogo się ja dostaje ?baza klingońska jakby co 🙂

FAB
    Uczestnik

FABowi chodziło o trzecią strefę w sferze Dysona (ani Allied, ani Contested), której nie ma "jeszcze" w grze. Nie wiadomo czy w ogóle będzie, sądząc po wypowiedzi Jeremy'ego z Cryptic, który użył określenia "when/if".

Potwierdzam, chodziło mi właśnie o to. Jeżeli faktycznie nie planują otworzyć tej strefy, to mam nadzieję, że usuną acco z listy.

MnICH
    Uczestnik

dobra przeszukałem całą baze floty w poszukiwaniu tych misji doff dla fleet marków i nic nie znalazłem :/

u kogo się ja dostaje ?

baza klingońska jakby co 🙂

Po lewej od transportera, tam gdzie jest wiele konsol - na srodku jedna z nich daje te misje.

chris
    Uczestnik

mu mu dziękuje 🙂

biker666
    Uczestnik

Lepiej używać dual cannons czy dual heavy cannons? kąt strzału ten sam, dps też.

Ugand
    Uczestnik

Lepiej używać dual cannons czy dual heavy cannons? kąt strzału ten sam, dps też.

DHC mają dodatkowe 10pkt w Crit Severity, jednak DC strzelają znacznie częściej, a co za tym idzie, są w stanie znacznie częściej wbić bonus 2,5%, który w danym rodzaju broni się znajduje.

biker666
    Uczestnik

Dzięki za pomoc

Smiecho
    Uczestnik
    biker666
    Uczestnik

Dzięki 🙂

I. Thorne
    Uczestnik

A jak to wyglada jak ciagle uzywa sie Rapid Fire?

domirex
    Uczestnik

Dostałem taktyczne konsole voth i pisze na nich +63 obrażenia protonowe ale używam fazerowI nie wiem czy doda mi ten bonus do mojej broni

Anya
    Uczestnik

A jak to wyglada jak ciagle uzywa sie Rapid Fire?

Po prostu seria z DHC jest dłuższa, a potem jest standardowa przerwa.

domirex540: jeśli jest "+63 obrażenia protonowe" to znaczy, że ta konsola wspomaga atak protonowy i żaden inny.

Konrados98
    Uczestnik

Witam,mam 4 pytania do was1.Gdzie znajde na stacji kosmicznej ziemi NPC o nazwie Grall,ponieważ szukałem (chyba) w każdym miejscu żeby dostać misje o nazwie "Explore Strange New Worlds"2.Gdzie znajde Lore Terminal (wiem że są gdzieś na ziemi/w akademi ale nie wiem dokładnie gdzie :/3.Czy da sie Refined Dilithium zamienić na ZENY ?4.Co to są te War Zone ?,To są te miejsca wktórych walczymy ze stucznymi statkami (wygenerowane przez gre) kiedy lecimy do jakiegoś miejsca,czy to sa miejsca w których bijemy sie z graczami ?Z góry dziękuje za odpowiedz :)(Jeżeli pomyliłem działy bardzo przepraszam :))

Diensdale
    Uczestnik

1. Nie da się go znaleźć. Możesz go wywołać skrót H i dalej do Availaible i poszukać tego brzydkiego pyska2. Nie wiem3. Klikasz w strzałeczkę po prawej stronie pod minimapa i wybierasz Dilitium exchange, wchodzisz i kupujesz ZENy za dil wybierając interesujcą Cię ofertę4. War zone znajdziesz w Eta Eridani, w sektorze Donatu. Jest to strefa mieszana więc podczas gdy sobie spokojnie skanujesz Borga wpada Ci Klingon i rozwala Cię w drobny mak. Po prostu tutaj gracze mogą się również naparzać między sobą.

Smiecho
    Uczestnik

2. Terminale są nie w ESD, ale niżej, na powierzchni Ziemi, w Akademii. Dokładniej: w budynku na północy mapy.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 781 do 795 (z 1,229 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram