Kilka pytań nowicjusza

Wyświetlanie 15 wpisów - od 691 do 705 (z 1,229 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Helenth
    Uczestnik

1. Po zakupie (za 0 ZEN he he) mam na koncie Nebule Retrofit. Jak rozumiem to mam ten okret odblokowany na cale konto? To znaczy ze moge ja sobie wybrac na dowolna postac na konto? A koszt jest w dil lub darmowe jesli mam awans za expa?

Jak sam napisałeś - kupiłeś, co prawda za 0 Zen, ale system uznaje to za kupno, czyli jak każdy statek z CStore odblokowywany jest na całe konto. Możesz go wywalać, pobierać na każdej postaci FED o przynajmniej 40lv, nie ponosząc żadnych kosztów - raz kupiłeś i nie musisz już za to płacić.

2. Chce jednak flotowa Nebule. Mam juz Fleet Module x1 i co dalej? Po prostu biore ze stoczni w Spacedock? A moze mam cos jeszcze zrobic? A co jak wywale Refit Nebule? Nic sie nie zmieni?

Jedyne wymagania to 1 Fleet Ship Module, 20k FC, slot na statek, stocznia na odpowiednim tierze, level i posiadanie wersji statku z CStore - nic więcej. Idziesz do jakiegokolwiek kontaktu sprzedającego statki i po prostu go kupujesz.

gordian76
    Uczestnik

Ja jeszcze dodam, że postać romulańska też ma dostęp do tych okrętów (jeśli lvl pozwala) zależnie od wybranej strony.

Helenth
    Uczestnik

Ja jeszcze dodam, że postać romulańska też ma dostęp do tych okrętów (jeśli lvl pozwala) zależnie od wybranej strony.

Nie prawda. Romulanie nie mogą pobrać Nebuli i Maraudera, gdyż to statki z tieru 5, a okręty frakcji sprzymierzonej są dostępne dla nich tylko z niższych tierów (1-4). Więc jedynie Runabout/To'duj oraz Rhode Island/Phalanx mogą zostać pobrane.

rocket_pl
    Uczestnik

Witam.Szybkie pytanie, czy majac lobi crystal na jednej postaci moge je przekazac 2 postaci w jakikolwiek sposob? Mam standardowe konto.Z gory dzieki

Slawek
    Moderator

Niestety, Lobi są przypisane do konkretnej postaci.

Helenth
    Uczestnik

Witam.

Szybkie pytanie, czy majac lobi crystal na jednej postaci moge je przekazac 2 postaci w jakikolwiek sposob? Mam standardowe konto.

Z gory dzieki

Lobi są bound to character, więc odpowiedź brzmi nie.

iron1992
    Uczestnik

ja mam takie pytanie gdzie mam u klingonów dostać nowy statek

MnICH
    Uczestnik

ja mam takie pytanie gdzie mam u klingonów dostać nowy statek

First City na Qo'noS -> tranposter pad -> Shipyard,

badz bedac na orbicie Qo'noS podlec bezposrednio pod shipyard.

Pozatym proponuje takie pytania zadawac w bardziej do tego odpowdnim temacie, takim jak ten: Kilka pytań nowicjusza.

iron1992
    Uczestnik

pierwszy raz gram klingonem więc sorki.

iron1992
    Uczestnik

ja mam takie głupie pytanie ostatnio mnie natchnęło i gram klingonem i mam pytanko od kogo albo gdzie na tym 10 levelu zdobędę nową kartę statku?

Helenth
    Uczestnik

ja mam takie głupie pytanie ostatnio mnie natchnęło i gram klingonem i mam pytanko od kogo albo gdzie na tym 10 levelu zdobędę nową kartę statku?

A przeczytać info zadania pt.: Promotion to nie łaska? Tam wszystko jest napisane. To po pierwsze, po drugie poszukać też się nie da? Jest wikia, google, forum, serwis - tam znajdziesz odpowiedź na większość swoich pytań.

http://sto.gamepedia.com/Mission:_Promotio...ander_(Klingon)

iron1992
    Uczestnik

No właśnie nie miałem informacji promotion.Więc się pytam bo nie chce wydawać 15k dylitu na łajbę.Dobra bujać to usuwam konto i robię Romulana.

Helenth
    Uczestnik

No właśnie nie miałem informacji promotion.

Więc się pytam bo nie chce wydawać 15k dylitu na łajbę

Po osiągnięciu 10, 20, 30, 40, 50lvl automatycznie pokazuje się okienko z zadaniem Promotion i wszystko jest tam napisane. Jeśli jednak zamknąłeś je, to poszukaj go w Available.

LIBERTO
    Uczestnik

No właśnie nie miałem informacji promotion.

Więc się pytam bo nie chce wydawać 15k dylitu na łajbę.

Dobra bujać to usuwam konto i robię Romulana.

nie usuwaj klinga, gra nim jest dość ciekawa- co prawda głównie PVP, ale i tak- a misję o awansie odbierasz u głównodowodzącwgo, czyli kanclerza. od niego dostajesz polecenie udania sie do shipyardu gdzie dostajesz statek

iron1992
    Uczestnik

klinga usunąłem bo i tak mnie wkurzał ale w weekend zrobię sobie nowego.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 691 do 705 (z 1,229 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram