Kilka pytań nowicjusza

Wyświetlanie 15 wpisów - od 631 do 645 (z 1,229 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Melnikor
    Uczestnik

Na te i wiele innych pytań o Bridge Officer'ów odpowiedzi znajdziesz w tym artykule.

marekbuli
    Uczestnik

Witam. Mam bardzo proste pytanie, na które nie znam odpowiedzi. Jak się zdobywa punkty potrzebne do badań na memory alfa.Drugie dodatkowe pytanie to gdzie znajde schemat potrzebny do stworzenia hortyZ góry dziękujeJuz wiem na temat punktów. Co do Horty to Prosze o pomoc

Melnikor
    Uczestnik

1. Punkty nabijasz robiąc dostępne badania.

2. Schemat Horty dostaje się za wykonanie misji Mine Enemy

marekbuli
    Uczestnik

bardzo Dziękuje za podpowiedzipozdrwiam

Schark
    Uczestnik

Witam.Czy mogę przenieść STO na inny dysk, czy muszę ściągać wszystko od nowa?

Dariusz
    Uczestnik

"Schark"Spokojnie możesz przenieść grę na inny dysk. Tylko zmieniasz na pulpicie link do pliku docelowego i po problemie. W najgorszym wypadku dociągnie jakieś brakujące pliki.Ja u siebie już dawno nie mam oryginalnej instalki .... tyle razy system był zmieniany

Schark
    Uczestnik

Witam Przeniosłem grę na inny dysk, ale za każdym uruchomieniem launchera od nowa patchuje mi grę i tworzy folder na poprzednim dysku. Coś trzeba gdzieś jeszcze wykasować lub zmienić?Proszę o pomoc.

MnICH
    Uczestnik

Hmmm... Otworz folder z gra i z niego odpal bezposrednio "Star Trek Online.exe", jak bedzie sie uruchamiac normalnie, to stworz nowy skrot do tegoz pliku.

Dariusz
    Uczestnik

Najprosciej zrob tak:1. usun glowny link z pulpitu.2. wejdz do katalogu z gra (tam gdzie ja przeniosles) 3. kliknij PPM na "Star Trek Online.exe" i znaznacz utworz skrot na polpicieto na pewno pomorze. Tylko pamietaj iz dzisiaj jest jakis patch do dociagniecia :)Jesli sciaga Tobie jakies pliki a w starym miejscu nie robi znowu katalogu z gra to znaczy iz patchuje tylko Twoja stara instalke

Schark
    Uczestnik

Dzięki za pomoc ;)Musiałem w rejestrze pozmieniać ścieżki instalacji. Dopiero wtedy zaskoczył.

Win 7

MnICH
    Uczestnik

Dzięki za pomoc 😉

Musiałem w rejestrze pozmieniać ścieżki instalacji. Dopiero wtedy zaskoczył.

Hmm, ktorego windowsa uzywasz?

Dariusz
    Uczestnik

Witam

W jaki sposób można otrzymać Elite Scorpion Fighters ??

Bo nie znalazłem na wiki żadnej informacji lub podpowiedzi

Slawek
    Moderator

Tier 5 reputacji romulan.

Dariusz
    Uczestnik

Wielkie dzięki za informacje

Zastanawiam się tylko które wybrać .... Ciężko się zdecydować.

Moim zdaniem "Advanced Jem'Hadar Attack Ship" jest najciekawsza opcja ale muszę poczekać na Jem'Hadar Dreadnought Carrier.

1. Advanced Peregrine Fighters

2. Advanced Delta Flyers

3. Elite Scorpion Fighters

4. Advanced Jem'Hadar Attack Ship

MnICH
    Uczestnik

Aby uzywac Advanced Jem'Hadar Attack Ship musisz tez posiadac na tej postaci zwyklego Attack Ship-a - tak pisze jakbys przypadkiem to przeoczyl. ;PCo do reszty to zdecydowanie najlepsze (jak dla mnie) sa Elite scorpion-y.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 631 do 645 (z 1,229 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram