Kilka pytań nowicjusza

Wyświetlanie 15 wpisów - od 526 do 540 (z 1,229 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • MnICH
    Uczestnik

mu mu

tak jest

czytalem i zginolem w tym czyms ale zadnego oficera nie dostalem :/

Po zginieciu w odpowiednim miejscu dostajesz accolade "Assimilated". Potem musisz sie udac do Battle Group Omega i tam porozmawiac z Four of Ten z U.S.S. Victory. Zakaldajac ze grasz postacia FED. Kdf naturalnie musi z kims innym porozmawiac.

chris
    Uczestnik

mu mu kolejne pytanie do czego sie uzywa punktow expertise?

Melnikor
    Uczestnik

W początkowej fazie gry do szkolenia swoich Bridge Officer'ów. Później w projektach Flotowych i jednej misji DOff.

Witam.Jestem postacią z KDF - rasa: Gorn, nazywam się: ReregKolekcjonuję BOFF z różnych ras.Brakuje mnie tylko:1) Reman’a – jeśli się nie mylę nie do uzyskania, nie ma na niego misji obecnie, a nie jest możliwy to jakiegokolwiek przehandlowania, jak się mylę dajcie znać, ale niestety chyba mam rację ...;2) Oficera z rasy federacyjnej dla postaci z KDF (tzw. "KDF Enemy faction Bridge Officer Candidate" jak się chyba oficjalnie nazywa w grze STO).No właśnie – czy jest możliwe uzyskanie 2) inaczej jak przez maruder poziom najwyższy ? Akurat rozwijam się w maruder wyjątkowo wolno … Jak jest taka możliwość, a ktoś z Was jest zainteresowany pohandlowaniem taki boff za e.c. czy jakoś tak to proszę o e-maila.Ogólne pozdrowienia dla graczy z STO !Rereg z KDFPS.: Byle nie z rasy Ferengi - Ferengi na statku KDF wyglądałby komicznie chyba ...

Uchi
    Uczestnik

Ad. 2 Tylko poprzez 4 poziom Maruderingu. Jeśli jednak masz z nim problem to coś robisz źle! Maruderowania nie dość że jest łatwe to i bardzo opłacalne (misje dla contrabandy). Zakup trochę oficerów taktycznych, security i operations. Potem poluj po sektorach na wszelakie misje napaści, najazdu i plądrowania frachtowców, nie zapomnij poszukać w nebulach i oczywiście sprawdzaj jakie misje maruderstwa podsuwa Ci twój pierwszy oficer (ostatni zakładka w oknie Duty Offcicers). Wtedy nałapiesz szybko punktów, wszelkiego dobra i kontrabandy.Ad. 1 Remanin był dostępny czasowo, niestety już nie jest. Też mam zbierninę, Jem'hadar, Breen, Andorianka, Borg i tego brzydala brakuje mi do kompletu.

Mortifer
    Uczestnik

Gdzie się teraz wymienia Borg Neural Processor. Na Ds9 już nie mozna

MnICH
    Uczestnik

Gdzie się teraz wymienia Borg Neural Processor. Na Ds9 już nie mozna

Poprzez projekt w systemie reputacji. Dostepny "na kazdym poziomie" reputacji, co pewno trzeba rozumiec, ze od pierwszego tiera.

Mortifer
    Uczestnik

A da się to gdzieś wymienić na dilithium?

Melnikor
    Uczestnik

A da się to gdzieś wymienić na dilithium?

Poprzez projekt w systemie reputacji. Dostepny "na kazdym poziomie" reputacji, co pewno trzeba rozumiec, ze od pierwszego tiera.

Zanim zapytasz: "Gdzie?"

Polecam News ze strony głównej STOnline.pl

Mortifer
    Uczestnik

Ta już to czytałem. Nic się nie dowiedziałem z tego. Szukałem też na anglojęzycznych stronach i innych portalach ZANIM TU NAPISALEM !Jest tylko wzmianka o nowym sektorze Tau Deva, myślę że to tam może być jakaś baza.

Melnikor
    Uczestnik

MnICH napisał Ci że Borg Neural Processor wymieniasz w systemie reputacji, a gdzie jest okno systemu reputacji masz napisane w Newsie

Uchi
    Uczestnik

Ta już to czytałem. Nic się nie dowiedziałem z tego. Szukałem też na anglojęzycznych stronach i innych portalach ZANIM TU NAPISALEM !

Jest tylko wzmianka o nowym sektorze Tau Deva, myślę że to tam może być jakaś baza.

Więc łopatologicznie: naciskasz literkę U, następnie klikasz na ostatnia zakładkę tam masz system reputacji. wygląda to jak zadania w Starbase'ach. Jak zdobędziesz Borg Neural Processor możesz tam odpalić misję, za 5 BNP dostaniesz 1000 dilitu. BNP zdobywa się tylko na Elitarnych STF'ach.

Jeśli dobrze pamiętam to po rozwinięciu całego drzewka OMEGA i Romulans będzie można wymieniać Marki na dilit.

bardziej polecam Starbase 24 z kolejki PvE lub klingońskie misje Defend Empire.

mad
    Uczestnik

dzis odpalilem sobie projekty z systemu reputacji romulan tier I, i byl tam upgrade na 5 BNP (to jest ta wymiana na dilith?) , BNP do jakis innych misji się wykonuje w systemie reputacji?

MnICH
    Uczestnik

dzis odpalilem sobie projekty z systemu reputacji romulan tier I, i byl tam upgrade na 5 BNP (to jest ta wymiana na dilith?)

W rumulanach miales projekt na 5 bnp?;P W omedze pojawia sie w upgradach chyba dopiero jak sie zdobedzie jakikolwiek BNP - chyba, ze wczesniej bylem niezbyt ogarniety, bo jakso z poczatku go nie wypatrzylem 😉 (jesli tam go widziesz, to jest to on).

BNP do jakis innych misji się wykonuje w systemie reputacji?

Tak, do przedmiotow MK XII. Jedna czesc space setu chyba 10 sztuk potrzebuje - inne przedmioty pewno podobnie.

mad
    Uczestnik

W rumulanach miales projekt na 5 bnp?

sorki pomerdało mi się 🙂 oczywiście że omega. Też na początku nie widziałem i dopiero jak zrobiłem elite stf to się pokazała misja upgrade i tam można było 5 bnp wsadzic

Wyświetlanie 15 wpisów - od 526 do 540 (z 1,229 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram