Kilka pytań nowicjusza

Wyświetlanie 15 wpisów - od 421 do 435 (z 1,229 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • infernoav
    Uczestnik

a ten ferengi na ESD jakies konsolki chyba?

Ugand
    Uczestnik
    LIBERTO
    Uczestnik

buahahaha. rozwalileś mnie tym Ugand 😉

koxuman
    Uczestnik

Link do allegro wygasł, ale chodzi o to, że musisz zakupić klucz bądź wersję pudełkową. Na inexusie (pewniak - skan klucza na mailu w 5 minut) masz za 89.90 zł klucz + 30 dni grania a później prepaid 2 miechy za 67,90 zł (bardziej się opłaca niż płatność np kartą, bo nie masz zawyżonej ceny podatkiem)

Co do pytań:

1 - Możesz takiem pilotować krążownik. Co prawda najlepiej taktyk sprawuje się w eskorcie ale to nie jest regułą. Jeśli lubisz, możesz latać nawet sci 🙂 Znam kilku taktyków chwalących sobie latanie krążownikiem. Nawet ja się do niego przymierzam o ile w końcu wyfarmię dość emblemów 🙂

2 - Romulanie mają być następną grywalną klasą (przynajmniej chodzą takie słuchy). Jednak sądzę, że znacznie lepiej strzela się do Romulan niż gra nimi 🙂

3 - Głównym językiem jest język angielski i tego lepiej się trzymać na kanałach publicznych. Polaków jednak nie brakuje (zapraszam do naszej floty - świetny klimat i ludzie). Do woli możesz gawędzić za to z Polakami na kanale #polska. Znajdziesz tam zawsze ludzi do rozmowy 🙂

4 - Myślę, że taktyk Ci się spodoba. Robi duży dps, dobrze lata się solo. Jednak inne klasy mają też swój urok i polecam granie nimi. Np. ostatnio bardzo spodobał mi sie sci i granie nim to świetna zabawa.

no tak tylko ja z sprawa tego kanału #polska jak sie ugo włancza to jest na ts czy jak? bo jurz sam niewiem prosze odpisz na PW

Melnikor
    Uczestnik

Moja propozycja, wejdź na kanał #Polska w grze szybciej i łatwiej otrzymasz odpowiedzi na pytania, zwykle jest kilka osób online.

1. Klikamy prawym przyciskiem myszy na zakladce "Chat" w oknie chatu.

2. W nowo otwartym oknie przechodzimy do zakladki Channels

3. W rubryce Join/Create wpisujemy Polska i klikamy Join

Piotr
    Klucznik

Dziękujemy za spam, zapraszamy na inne fora. koxuman zbanowany.

LIBERTO
    Uczestnik

witamco prawda nie jestem już nowicjuszem, ale mam pewien problemik: nigdy tak naprawdę nie wiem do końca jaką wybrać osłonę na swoje okręty. czy któs życzliwy mógłby podesłać linka z dokładnym rozpisaniem plusów i minusów każdego rodzaju tarcz? w art. na stronie są opisy silników i broni, ale nie ma nic o osłonach, chyba że jakiś zlośnik ukrył 😉

Match
    Uczestnik

http://www.stowiki.org/Guide:_Shields

Tutaj i w odnośnikach tej strony masz to ładnie opisane.

LIBERTO
    Uczestnik

fajne. sęk w tym że to jest już dość mocno nie aktualne z tego co przejrzałem i ze względu na nie dostateczną biegłość w angielskim nie wyłapuję wszystkich niuansów. ale nic posiedzi się trochę i sprubuję to rozgryść. dzięki wielkie

Reyden
    Uczestnik

Z tego co pamiętam jak grałem to najlepiej wychodzi montaż osłon regeneracyjnych - mowa o klasycznych typach osłon , nie tych z setów .Fioletowe mają najwięcej bonusów - chyba po 3 - czasami można trafić combo 3xREG czy 3xCAP - bonus do regeneracji osłon 30% / tak samo jeżeli chodzi o pojemność . Regeneracja osłon zależy od mocy przydzielonej do nich - poniżej 25 osłony wcale się nie regenerują , przy 125 pkt mocy masz regenerację 400% . Chyba że w danym momencie potrzebujesz dużej mocy osłon to załóż osłony paratriniczne .Dodatkowo przy osłonach występuje coś takiego jak redukcja obrażeń od konkretnego typu broni - np. fazery czy disruptory , wtedy takie osłony mają obrażenia mniejsze o 20% od konkretnego typu broni .

V'Las
    Uczestnik

Osłony paratriniczne można gdzieś dostać? Bo mi się chyba ani razu nie trafiły w grze...

Ugand
    Uczestnik

Osłony paratriniczne można gdzieś dostać? Bo mi się chyba ani razu nie trafiły w grze...

nagroda za któryś z ostatnich epizodów w Klingon Front

Mortifer
    Uczestnik

Skąd gracze mają takie zielone skiny statków. Nie są to chyba sety Borg tylko takie zielone świecące statki. Patrzałem w IS i tam gdzie się przerabia statki ale nie znalazłem. Jak to zdobyć 🙄

LIBERTO
    Uczestnik

Najpewnie piszesz o statkach, które mają tarcze remańską założoną. Tarcza do zdobycia za misję colliseum

Mortifer
    Uczestnik

To jest misia pvp, pve czy cos innego, bo nie mam takiej misji. Mam 45 lvlPrzy okazji co to jest?Common Borg Engine TechEncrypted data chipNic z tym nie mogę zrobić

Wyświetlanie 15 wpisów - od 421 do 435 (z 1,229 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram