Kilka pytań nowicjusza

Wyświetlanie 15 wpisów - od 391 do 405 (z 1,229 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Doro
    Uczestnik

Gadac z admiralem az w okienku misji zmieni sie, ze trzeba pogadac z gosciem ze stoczni ( shipyard ) bo czasem nie zaskakuje. WTedy mozna wybrac w stoczni kilka z dostepnych okretow ( nie wszystkie ).

Melnikor
    Uczestnik

Primo: wziąć misje Promote (Liutenent)Secundo: przejść przez drzwi do gabinetu admirała Quinna na ESD (punkt kontrolny misji)a dalej to już jak misja prowadzi.

Match
    Uczestnik

Misję "promote" powinieneś dostać automatycznie po awansie - idziesz potem do Quinna i realizujesz.Co do drzwi, to u mnie sięzwyczajnie przechodzi, tak jakby ich nie było.

Melnikor
    Uczestnik

Przebiegasz normalnie, chodzi tylko o to że musisz przejść przez ten punkt. Niektórzy brali misję dopiero w gabinecie i nie mogli dostać tokenu bo nie zaliczało im checkpoint'a w misji.

Uchi
    Uczestnik

Pytanie natury broni okretowej: Odyseja Operation Cruiser i Prometeusz(Multi-Vector Attack) jak się 'rozpadną' to ich 'kawałki' strzelają z fazerów czy one dostają bonus z konsol czy nie? Guramba i Galaxy-X dostają bonus do swoich bonusowych broni czy w przypadku 'składaków' też tak jest?

stram
    Uczestnik

Poczytałem sobie o tych DOffach parę razy i muszę powiedzieć, że dalej nic nie rozumiem. 🙁 Nie wiem też, co to jest to Foundry.

master_bruce
    Uczestnik

O, tak się spytam.Gdzie można wymieniać dilithium na CP??

Jamjumetley
    Uczestnik

Nie możnaEDIT: Przepraszam - szybko spojrzałem i nie wiedzieć czemu zobaczyłem EC zamiast CP. Mea Culpa.

Melnikor
    Uczestnik

Gdzie można wymieniać dilithium na CP??

Dilithium Exchange w rozwijanym menu kolo minimapy

master_bruce
    Uczestnik

Thanks 🙂

stram
    Uczestnik

Mógłby ktoś odpowiedzieć na pytanie dotyczące foundry?!

fluor
    Klucznik

Co prawda nie gram, ale z tego co wiem to jest edytor misji.

Smiecho
    Uczestnik

Może tutaj znajdziesz odpowiedź: http://www.startrekonline.com/foundry (pierwszy link z Googla po wpisaniu "star trek online foundry").

Silver Phoenix
    Uczestnik

Raczej nie o to mu chodzi 🙂

Jestem w trakcie przeprowadzki i refitu - mam ograniczony dostęp do netu (a i sił po prostu brakuje) - nie byłem w stanie odpowiedzieć wcześniej.

Misje foundry to misje tworzone przez graczy, nie przez twórców.

Misja daily, związana z foundry, o której myślę - to misja "Investigate officer report (daily)".

Wchodzisz do zakładki misji i wybierasz "Community authored".

Pojawia się spis misji, z których należy wybrać trzy.

I to tyle.

Są wśród nich ciągi misji, polegających np. na dotknięciu panelu zaraz koło transportera. Roboty na minutę, a dilithium wpada.

Nawiasem mówiąc dopominanie się o odpowiedź dzień po dniu nie jest zbyt uprzejme - ani potrzebne. Nie każdy ma czas i ochotę obskakiwać forum 24 h na dobę. Staramy się pomóc w miarę możliwości, które nie zawsze są zgodne z cudzymi oczekiwaniami. Bez urazy.

Akimmu
    Uczestnik

Czy ktoś się orientuje dlaczego zwykły Defiant i klasa sao paulo nie posiadają urządzenia maskującego, tylko w c-stor za 1600 defiant posiada w opisie urządzenie maskujące. Interesuje mnie czy jak zakupie wersje dla capitana za 80tys dylithium, to mam szansę na to żeby ten okręt doposażyć w clock device. Czy to raczej nie możliwe i trzeba kupić model za 1600 c-points. To samo pytanko jeśli chodzi o model galaxy i moduł separacji. Z góry dzięki jak jakiekolwiek informacjiPozdr. dla STO;-)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 391 do 405 (z 1,229 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram