Forum Fandom Kluby i grupy eMPIR Empir Reaktywacja

Empir Reaktywacja

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 48 total)
  • Author
    Participant

Dla jeszcze większej zachęty dodam (już pomijając samo spotkanie po FMFowe), że sukcesywnie udaje nam się werbować kolejnych chętnych z małopolskich rejonów (poza mną, Meno oraz znajomą, z którymi pojawiłyśmy się na Pyrkonie) kolejna dwójka reflektuje na tego typu 'enterprajsy'. 

kotek
    Participant

Świetnie. Wreszcie coś się rusza i ożywa.

Jusza
    Participant

Mam nadzieje, że wkrótce ktoś będzie chciał się spotkać, co by się poznać w większych gronie 😀 

Tom6ek
    Participant

Bry 

Chrzanów z tej strony  

Chętnie się wybiorę jak byłoby jakieś spotkanie  🙂

kotek
    Participant

Jakieś propozycje terminu spotkania? Jest już całkiem spora grupa.

Jusza
    Participant

Na chwilę obecną jedynym pewnym terminem jest Trek Sfera w Wawie 😉 Ewentualnie zaproponowałabym spotkanie przed Trek Sferowe, gdzieś w połowie lipca, żeby się poznać i pogadać co nieco o sensie reaktywowania fanowskiej społeczności w małopolskim 😀 

kotek
    Participant

Nie wybieram się do Wawy, niespecjalnie lubię takie duże eventy. Ale bardzo chętnie poznam ludzi z okolicy, którzy mają podobne zainteresowania.

Menoa
    Participant

Dziś sobie zorganizuję kalendarzyk eventów, co by nie nie obiecywać terminu, który okaże się dla mnie zajęty... Ale połowa lipca brzmi dobrze! Ps. Wiecie o klingońskich burgerach w Krakowie?

kotek
    Participant

Menoa, to kiedy to trekowe spotkanie w Krakowie? 🙂

Menoa
    Participant

Co powiecie na ten piątek, jakoś wieczorkiem?

Jusza
    Participant

Powiem tyle:

make-it-so-captain.jpg

Menoa
    Participant

Prawdopodobnie spotkamy się u jednego z krakowskich trekowców. Wcześniej bym tylko musiała przekazać, ile nas będzie.

kotek
    Participant

Czyżbym coś przegapiła? 😉

Menoa
    Participant

Niestety tak. Było spotkanie 17 wieczorem (a w zasadzie, to z 17 na 18). W zasadzie, teraz nie wiem, czy uda się coś jeszcze zwołać przed TrekSferą.

Btw. utworzyłam grupę dla ludzi z Krakowa i okolic. Kto ma konto na facebooku - zachęcam do dołączania!

The D
    Participant

Może by tak zmiana nazwy działu (albo nowy dział) z okazji nowego klubu?

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 48 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram