Forum Fandom Kluby i grupy eMPIR Empir Reaktywacja

Empir Reaktywacja

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 48 total)
  • Author
    Keymaster

Hej, możliwe, że w związku z koncertem 31 maja będzie mała inwazja trekkerów na Kraków 😉

kotek
    Participant

Zapraszam! Ale nie ukrywam, że moim pomysłem było większe zjednoczenie lokalnego środowiska. Jeśli ono jeszcze istnieje....

fluor
    Keymaster

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale podobne rzeczy pisały dziewczyny z Krakowa, które były na Pyrkonie, także możliwe, że uda się zrobić kolejną reaktywację albo coś nowego 🙂

kotek
    Participant

To gdzie te dziewczyny, które były na Pyrkonie? 😉

fluor
    Keymaster

o tu 😉

kotek
    Participant

Fluor, a czy masz linka / inne rozwiązanie dla nieużywających fb?

fluor
    Keymaster

Na razie jedyne co mogę powiedzieć, że są trekkerzy z Krakowa na FB i że wspomnieli o zorganizowaniu spotkania (przy okazji koncertu, ale docelowo chyba bardziej regularnie). Nie ma jeszcze żadnych konkretów, poza datą 31 maja, ale jak tylko się pojawią, to je tutaj podrzucę.

The D
    Participant

Fluor, a czy masz linka / inne rozwiązanie dla nieużywających fb?

Cukierberg niestety tak to robi, że długofalowo resistance is futile 🙁

kotek
    Participant

To tylko kolejna moda. Wiele już ich przetrwałam 😉

Ale liczę, że lokalni trekkerzy są też na tym forum.

The D
    Participant

Ale liczę, że lokalni trekkerzy są też na tym forum.

Na forum 31 użytkowników wpisało Kraków jako miejsce zamieszkania i napisało chociaż jednego posta. Ostatni z nich (oprócz Ciebie) logował się rok temu.

Oczywiście wielu użytkowników nie wypełnia tego pola, albo wpisuje tam różne fantazyjne wartości. No i są też ludzie z okolic.

kotek
    Participant

Właśnie dlatego liczę, że ktoś się odezwie. 🙂

fluor
    Keymaster

Link nie wymaga logowania: integracja fanów Star Treka po FMF

Menoa
    Participant

Witajcie!

Tak wyszło, że to ja będę organizatorem tego spotkania. Nie pochodzę z żadnej małopolskiej organizacji z prostej przyczyny - jestem stosunkowo młodym fanem Star Treka. Do integrowania się zachęcił mnie bardzo Pyrkon, na którym dane było mi spotkać ludzi z WOGF (co bardzo mnie zmotywowało do dalszych działań). Planowo spotykamy się tuż po koncercie w okolicach wejścia do Tauron Kraków Arena (zapewne będzie to godzina 22-23). Padła też propozycja spotkania się wcześniej - wstępnie jest to godzina 11, w okolicach dworca głównego. 

kotek
    Participant

Hej Menoa,

Witam na pokładzie. Przewidujesz też jakieś spotkania niezwiązane z Festiwalem? Patrząc na zarchiwizowane już posty widać, że dawniej ludzie się spotykali mniej lub bardziej regularnie. Może fajnie by było coś takiego wskrzesić?

Menoa
    Participant

Jestem(jesteśmy!) jak najbardziej chętne na regularne spotkania.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 48 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram