Forum Fantastyka Gry Gry Star Trek EF II

EF II

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 107 total)
  • Author
    Participant

Pola włączają sie i wyłączają w sposób pseudo losowy jeśli sie dobrze przyjrzysz uda ci sie ustalić wzór.Ja tam używam szybszej metody czyli po prostu robię save przed mostem i lecę przez niego na jana jak spadnę to wczytuję i próbuję ponownie gdzieś za 5-6 razem udaje sie doskoczyć na drugi koniec.

Slovaak
    Participant

hehe, na jana 😀 udało mi sie 🙂 Później o mały włos by mnie obrona rozwaliła ale sie schowałem za panelem :DMisja 6: reaktor warp zaraz eksploduje, udaje mi sie ułozyc układanke z trikorderem i mechanik podaje mi jakis kod zeby wystrzelic rdzen ale gdzie u licha mam ten kod wpisac?

Krusty
    Participant

Mam małe pytanko czy zna ktoś stronkę z opisami wszystkich sekretów do EF II bo samą gierkę przeszedłem kilka razy ostatnio nawet na kodach z tricorderem przy oku i nawet połowy nie znalazłem.

Ktoś mnie wspomoże bo jestem bardzo ciekawy?

Trochę czasu mineło ale myśle że ta strona pomoże tobie jak i koledze ;).

Pitmistrz
    Participant

Jak się pospieszysz z odpieraniem ataków na maszynownie i nie więcej niż jeden ładunek wybuchnie masz szansę uratować okręt bez wystrzelenia rdzenia ale musisz się sprężyć.Co do odrzucania rdzenia robi się to przy tej konsoli przy której pracuje Barcly kiedy mówi żebyś się główna konsola zajął taka mała na podwyższeniu we wnęce.

Slovaak
    Participant

A jak przejsc misje z tym działkiem na kadłubie enterprise? Taka nawała ognia ze nie ma sie szans. :/

Hemrod
    Participant

Strzelaj w torpedy ... da ci to czas.

Slovaak
    Participant

Torped jest drugie tyle ile tych statków, a jak niszcze te statki to w ogóle nie widze by ich mniej było.

Hemrod
    Participant

Nie przejmuj się tymi małymi statkami strzelaj tylko do dużego, a wszystkich torped też nie musisz niszczyć, tylko tyle, żeby ciebie nie rozwaliło 🙂

Slawek
    Moderator

Offtopicowe posty Krusty'ego i Hemroda zostały usunięte. Proszę trzymać się tematu.

tomjag
    Participant

Witam szanowne koleżanki i kolegów po długiej przerwie nie obecności na forum. Swój powrót rozpoczynam od "odgrzania kotlecika", czyli tegoż tematu. W chwili obecnej jestem na etapie "werbowania" nowego narybku Trekkies. Mój synek lat już 6 zaczyna się interesować właśnie Star Trekiem. EF I przeszedł już dwa razy i krzyczy non stop "jeszcze, jeszcze!" Szukam po różnych sklepach internetowych EFII, ale nigdzie nie ma! Koniecznie mnie interesuje oryginał może być używany w stanie grywalności za rozsądną ceną. Czy któreś z koleżanek lub kolegów posiada? Proszę o kontakt na PW lub na GG 6355323. Pozdrawiam.

r_ADM
    Participant

A kolega to slyszal o PEGI albo ESRB?

tomjag
    Participant

A kolega się troszeczkę nie czepia? Gdybym inaczej sformułował pytanie nie pisząc, iż ta gra ma być dla osoby tak młodej, to ciekawe, co w tym momencie bym za odpowiedź otrzymał od kolegi. Więc formułuje ja inaczej: czy sznowni koledzy mają czasem do odstąpienia grę EF2? Obiecuję, że mój młody syn już więcej nie zagra! 😉

r_ADM
    Participant

Gdybym inaczej sformułował pytanie nie pisząc, iż ta gra ma być dla osoby tak młodej, to ciekawe, co w tym momencie bym za odpowiedź otrzymał od kolegi.

Osobie nie potrafiacej przeszukac ebaya pewnie bym nie odpowiedzial. Pokusilem sie na na odrobine zlosliwosci bo dziwi mnie, ze w miare mlody czlowiek nie jest swiadomy, ze pewne tresci w grach nie sa przeznaczone dla dzieci.

tomjag
    Participant

Już teraz przypomniałem sobie, dlaczego mnie tu tak długo nie było. Pozdrawiam.

r_ADM
    Participant

Pa.

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 107 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram