Forum › Fantastyka › Gry › Gry Star Trek › EF II
A znacie tego wariata ❓
Każdy kto przesiaduje na ircu więcej niż 3 godziny dziennie, lub był tego dnia na kanale ma pełne logi z jego "odwiedzin"...
hmm... podziel sie owym logiem jesli łaska.... 😉
No no człowieka troche nie ma a tu takie rzeczy wychodzą na jaw, nie będe ukrywał że mnie to nie zdziwiło ponieważ wiedziałem że zwykły remont tyle nie trwa(byłem właśnie na stronie w tym czasie)a jeśli jest to remont połączony z odzyskiem danych to co innego.Co do samego tematu to pamiętam że ty T'reker wcześniej już o tym informowałeś ale jak sam mówisz w momencie gdy padł TSS więc chciałem tylko przypomnieć.Aha jeszcze jedna sprawa jak wam wiadomo EF II zyskał potężnego konkurenta w osobie SWJK: Jedi Academy tworzonego prze Raven-aktóre moim osobistym zdaniem produkuje najlepsze FPS. I tu kieruje do was pytanie Kto będzie lepszy? Jak myślicie?
Aha jeszcze jedna sprawa jak wam wiadomo EF II zyskał potężnego konkurenta w osobie SWJK: Jedi Academy tworzonego prze Raven-a
które moim osobistym zdaniem produkuje najlepsze FPS. I tu kieruje do was pytanie Kto będzie lepszy? Jak myślicie?
Jasne ze EF II, przynajmniej dla mnie, jako osoby ktora lagodnie mowiac nie lubi SW 😈
No no człowieka troche nie ma a tu takie rzeczy wychodzą na jaw, nie będe ukrywał że mnie to nie zdziwiło ponieważ wiedziałem że zwykły remont tyle nie trwa(byłem właśnie na stronie w tym czasie)a jeśli jest to remont połączony z odzyskiem danych to co innego.
Danych nie trzeba odzyskiwać, bo ktoś zapobiegliwy robił backupy 😉
No to w takim razie to i tak zbyt długo trwa ta cała modernizacja coś czuje w moich kościach że będzie to na wtorek zrobione 😆 😆 😆 .
No to w takim razie to i tak zbyt długo trwa ta cała modernizacja coś czuje w moich kościach że będzie to na wtorek zrobione 😆 😆 😆 .
A nie widziałeś topica na kanale 😉 ? Serio to są prace nad czymś naprawdę dobrym ;))
Co będzie lepsze? JK2: Jedi Academy czy EF2?? Szczerze... napewno większy sukces odniesie Jedi Academy. Kto oprze się walki dwoma mieczami lub podwójnym mieczem a'la Darth Maul? Oczywiście wole Star Treka niż SW ale ja chyba bardziej będę się cieszył z Jk2:JA szczególnie po przeczytaniu zapowiedzi.Oczywiście EF2 też sobie załatwie, nieważne jak 🙂
Zaletą EF i SWJK było to że zostały wyprudukowane mocą Raven Software najlepszego studia develeporskiego(tak wiem że się powtarzam). Dlatego ja boje sie troche O EFII ale mam nadzieje że będzie tak samo dobre jak Heavy Metal F.A.K.K poprzednie dzieło tych którzy obecnie pracują na EFII. Ale zauważyłem coś istotnego że to właśnie Raven-owi gry Star Trek i Star Wars nabrały nowego powiewu świeżośći daltego osobiście wolałbym jednak żeby to właśnie Raven pracował EFII. A tak przy okazji zna ktoś coś fajnego do SFC III chodzi mi o jakieś kampanie czy dodatki i mody jeśli tak to niech sypnie adresem bo mi troche się znudzilo podbijać galaktykę Federacją, Z góry dziękuje.
A nie widziałeś topica na kanale 😉 ? Serio to są prace nad czymś naprawdę dobrym ;))
Skąd my to znamy czyżby deża wi.
Krusty, pisz w jednym poscie, a nie w kilku pod rzad i SPRAWDZ PW!
Krusty to zacznij podbijac galaktyke w słuzbie imprium 🙂
Krusty to zacznij podbijac galaktyk w słuzbie imprium 🙂
A jakże miałoby być inaczej 🙂
For the Klingon Empire ❗
Chłopaki ile razy mówiłem już że jestem wiernym obywatelem Federacji czyli federastą do kwadratu i nic tego nie zmieni. I o ile pamiętam były kiedyś na starym forum takie dwa fajne tematy dotyczące federacji i imperium pamiętacie to był ubaw po pachy 😆 chociaż niektórzy opacznie to rozumieli. A tak przy okazji który statek wygrał miano najlepszej federacyjnej konstrukcji a który miano najlepszego obcego bo nie pamiętam? Osobiście licze na promka i vorche.
Nie pamietam choc w sumie mozna by tematy powtórzyc odrazu z ankietą:]
A teraz kolejny news dotyczący EFII jak podaje nasze "ulubione'' Imperium Gier ruszyła oicjalna strona gry. Na stronie http://www.st-ef2.com/ oprócz zdjęć czy charakterystyk znajdziemy licznik odmierzający czas do premiery(to dla nie cierpliwych). Do odtwarcia strony wymagany jest Flash player ❗