Forum Fantastyka Star Trek Deep Space Nine

Deep Space Nine

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 280 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Jamjumetley
    Uczestnik

Ale pojechales 😉 Zatem kto jest? Kto jest godzien nosic na swoich barkach tytul ''barwnej postaci scifi"??

To może rozbiję na poszczególne seriale:

TOS (That Old Stuff :P): Kirk, McCoy

TNG: Picard, Data, Yar, Q

DS9: Quark (!), Garak, Sisko, Odo

VOY: B'Elanna, Doktor (osobiście lubię Chakotaya)

ENT: Trip, T'Pol, Shran

Cross
    Klucznik

TOS (That Old Stuff :P): Kirk, McCoy - McCoy jak najbardziej. Kirk wylatuje, w zamian pospołu mogliby wejść Spock i Chekov, ale w TOS ogółnie było trudno o "barwność".

TNG: Picard, Data, Yar, Q - Yar wypada, kobieta, która połknęła kij od szczotki z maszynowni.

DS9: Quark (!), Garak, Sisko, Odo - mimo sympatii Sisko nie do końca...

VOY: B'Elanna, Doktor (osobiście lubię Chakotaya) - B'Elanna tak sobie, Doctor nr 1!

ENT: Trip, T'Pol, Shran - pełna zgoda.

A dodatkowo to Barclay 🙂

kotek
    Uczestnik

Ale pojechales 😉 Zatem kto jest? Kto jest godzien nosic na swoich barkach tytul ''barwnej postaci scifi"??

To może rozbiję na poszczególne seriale:

TOS (That Old Stuff :P): Kirk, McCoy

TNG: Picard, Data, Yar, Q

DS9: Quark (!), Garak, Sisko, Odo

VOY: B'Elanna, Doktor (osobiście lubię Chakotaya)

ENT: Trip, T'Pol, Shran

TOS, TNG i ENT (jeszcze nie znam za dobrze), ale na ile znam to sie zgadzam!

DS9 - generalnie sie zgadzam, tylko podlaczam sie pod pytanie Crossa, za co Sisko?? I dodalabym od siebie Kire i Bashira, zwlaszcza tego ostatniego heh 😉

VOY - tez sie zgadzam, ale dodalabym Tuvoka i Neelixa 😀

Jamjumetley
    Uczestnik

Za Siskiem też kiedyś nie przepadałem (kiedyś = gdy znałem może ze dwa odcinki DS9). Zdanie zmieniłem po obejrzeniu In the Pale Moonlight. Za ten jeden odcinek Sisko należy się szacunek 🙂

Cross
    Klucznik

Ale ja nie napisałem, że nie. Po prostu są postaci od niego "barwniejsze".

kotek
    Uczestnik

Jamjumetley, zwlaszcza za "computer, erase that entire personal log''. Sisko faktycznie pokazal, ze jest facetem z jajami w tym odcinku. Zawsze widac bylo po nim gotowosc do podejmowania trudnych decyzji, wiele takich podjal, ale ten odcinek... taka wisienka na torcie.

Eviva
    Uczestnik

Odcinek "The Visitor". Akurat tak potrzebny w akcji serialu jak trzepaczka do szampana, ckliwy, nudny i nędzny do bólu. Najgorszy TOSowy odcinek był od niego dziesięć razy lepszy. Ohyda.

Slawek
    Moderator

Odcinek "The Visitor". Akurat tak potrzebny w akcji serialu jak trzepaczka do szampana, ckliwy, nudny i nędzny do bólu. Najgorszy TOSowy odcinek był od niego dziesięć razy lepszy. Ohyda.

Dołączona grafika

Not sure if troll or just... *cough*

Match
    Uczestnik

Poczułem się w obowiązku:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Eviva
    Uczestnik

Match, nawet TO było lepsze. Choć pośmiać się było można.

Match
    Uczestnik

Dołączona grafika

A, wiem - nie było Shatnera!

Jamjumetley
    Uczestnik

Ej... Ten z Gornem nie był zły! Z wyjątkiem choreografii rzecz jasna ;)Co do pierwszego obrazka - jedno zdanie: "He's Worse Than Dead... His Brain is Gone" 😀

Eviva
    Uczestnik

Mnie ten odcinek rozbawił do łez, ale także skłonił do wielu interesującyxch przemyśleń, a to już jest coś. Jednak poza tym faktycznie był denny. Oprócz Shatnera, rzecz jasna 🙄

Match
    Uczestnik

W takim momencie jedynym rozsądnym przemyśleniem jest "Boże, co ja oglądam i dlaczego tak mało wypiłem?" 😉

kotek
    Uczestnik

Ktos tu chyba nie poczul DS9. Smutne, zwlaszcza, ze to juz 4 sezon...

Jeden z odcinkow, ktore sie pamieta. Fakt, malo 'trekowy' ale bardzo zapadajacy w pamiec.

Match, jestem wdzieczna za twoje ''poczucie sie w obowiazku''. Usmialam sie!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 280 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram