Co dalej

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • Author
    Participant

Duras nadzieją Imperium!No, naprawde nie ma tutaj Klingonów kochających ten śliczny wytrzszcz oczu Gawronika? 😀

cinus
    Participant

flr, to dawaj jednak zmienimy zdanie i obronimy Imperium 🙂

fluor
    Keymaster

Hmm... no dobrze, śmierć zdrajcom 🙂

I. Thorne
    Participant

Tak? Na pohybel pachołkom Federacji 😀

Pitmistrz
    Participant

Trzeba bronić honoru imperium oczywiście za Gowronem. :ik:

cinus
    Participant

i co ruszamy dalej czy koniec zabawy :)?

Anton Ziwlicki
    Participant

Ja jestem za Gowronem i tyle niech zgina wszyscy zdrajcy imperium :ik: :grozba:

fluor
    Keymaster

Zaraz... po której stronie byłem... :> aha, śmierć zdrajcom, niech żyje Imperator 🙂

cinus
    Participant

Zaraz, zaraz... ale Imperator Gowron czy Duras? A tak na poważnie, Zarathos, jakaś szansa jest na ruszenie gry niebawem?

Anton Ziwlicki
    Participant

Panowie a może wykorzystać zasady Full trusta, w miarę dostosowane do wszystkich światów i zasady w miarę proste w stosunku do zasad Fasy. Sam system wyszedł po polsku a i na sieci jest dużo materiałów jak i podręcznik, możne by to ułatwił pracę MG i pozwoliło poprowadzić całą wojnę domową , poza tym można by stworzyć mapę kampanii sektorową lub liniowo - sektorową (patrz gry typu biały orzeł-czerwona gwiazda lub Ścieżki wojny)co znacząco przyspiesza rozwój kampanii, ja ze swojej strony deklaruję pomoc w takim projekcie (mam za sobą kilka kilka takich gier).

fluor
    Keymaster

Ja oferuję ograniczoną pomoc, w miarę moich możliwości, jeśli jesteś zdecydowany pociągnąć projekt. Gracze się na pewno znajdą 🙂

Match
    Participant

mapę kampanii sektorową lub liniowo - sektorową (patrz gry typu biały orzeł-czerwona gwiazda lub Ścieżki wojny)c

khm-khm

"Orzeł i Gwiazda", "Ścieżki Chwały"

A liniowo-sektorowa to point-to-point, raczej się nie tłumaczy 🙄

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram