Co dalej

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • Author
    Participant

Tutaj możecie swobodnie dyskutować o temacie następnej i ew kolejnych gier. Nie tylko o tym, który Klingon teraz będzie kogo prał, ale też czy nie zamienić Klingona na Goa'ulda czy Jedi :)Na razie padły dwie propozycje: Klingońska Wojna Domowa i Starcie KSO z Naradą. Druga propozycja odpada, z góry zapowiadam. Wojna domowa może być ciekawa.

fluor
    Keymaster

Jedi? Czy masz odpowiednio przygotowane staty by rozegrać np. atak na Gwiazdę Śmierci? :>

Zarathos
    Participant

Mam. Wolałbym raczej bitwę flagowców, np. z kampanii Thrawna, ale może być i atak na Gwiazdę Śmierci.Poza tym nikt nie powiedział, że trzeba rozgrywać te bitwy w kosmosie, chociaż do starć naziemnych musiałbym wszystko przygotować. Ale system jest na tyle elastyczny, że dałoby się pewnie i to zorganizować.

I. Thorne
    Participant

Za Klingońską Wojna Domową. Oczywiście jako poplecznik Durasa.A jesli wygra atak na Gwiazdę Śmierci będą jej bronic do ostatka przd tymi phi... rebeliantami.

cinus
    Participant

Popieram. Duras, wojna domowa.

Raider71
    Participant

Może być 😉

Pitmistrz
    Participant

Ja też jestem za.

Hemrod
    Participant

Ja odpadam jak na razie

cinus
    Participant

i co? bo czas leci a tu ani widu ani słychu o kolejnej grze.

fluor
    Keymaster

Czekamy 🙂

Zarathos
    Participant

Czekajcie cierpliwie. Ja muszę w miesiąc na 12 portalach przestawić CMS'a i przetestować badziewie, a to oprócz normalnej roboty. Ale gra będzie, tak jak chcecie, Klingońska Wojna Domowa. Deklarować strony: Duras albo Gowron, nie przewiduję gry stronami trzecimi. Ja przygotuję mapkę i jak już będzie wiadomo ilu gra po której stronie - przydzielę Wam floty. Jak się wyrobicie do piątku to w niedzielę zaczniemy.

cinus
    Participant

no to ja zgodnie z zapowiedziami biorę stronę Durasa. Qapla!

fluor
    Keymaster

Ja też biorę Durasa, zwycięstwo jest nasze!

I. Thorne
    Participant

Co jest? Ja też chcę Durada.Kto bedzie bronił honoru tej Wrony, to znaczy Gawrona :>

Raider71
    Participant

To może ja też stanę po stronie Durasa, a Gawron będzie NPCowy?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram