Forum › Rozmowy (nie)kontrolowane › Polityka › A co ze związkami homoseksualnymi?
Homoseksualizm to zboczenie na równi z pedofilia - Czy ktos tego chce zy nie
To bardzo smutne, że nie rozumiesz zasady świadomej zgody, mimo jej omówienia.
Stwierdzenie ze murzyni sa głupsi ma bardzo szerokie uzasadnienie.
To poproszę to uzasadnienie
Póki co mi nikt nie wytlumaczył czym sie różni pedofilia od homofilii...
Uzasadnienie na temat tego iz murzyni sa z natury głupsi
1. Maja o wiele gorsze srednie od białych i żołtych w uczelniach np w Ameryce - Zauważmy ze na najwiekszych uczelniach w USA jest mało murzynów
2. Nie stworzyli żadnej cywilizacji
3. Średnia IQ w krajach Afrykańskich jest najinzsza.. Wyjatkeim sa amerykanie - tutaj nie udało mi sie wyjasnic czemu przecietny obywatel to idiota.
4. Nawet ich bandy przestepcze sa prymitywne i opieraja sie tylko na bezsensownej strzelaninie
5. Spytaaj przecietnego murzyna czym jest rasizm to odpowie "nienawiścia do czarnych" a spytaj białego to ci powie "nienawiścia do jakiejs rasy"
Jedyna naturalna orientacja jest heteroseksualizm. Jedyna naturalna orientacja jest heteroseksualizm. Homoseksualizm to zboczenie na równi z pedofilia
Głupiś jak but. Nie podejmuję się nawet próby tłumaczenia elementarnych podstaw komuś kto i tak wie najlepiej.
Nie stworzyli żadnej cywilizacji
A Afryka to czarna dziura prawda?
Jedyna naturalna orientacja jest heteroseksualizm. Jedyna naturalna orientacja jest heteroseksualizm. Homoseksualizm to zboczenie na równi z pedofilia
Głupiś jak but. Nie podejmuję się nawet próby tłumaczenia elementarnych podstaw komuś kto i tak wie najlepiej.
Nie stworzyli żadnej cywilizacji
A Afryka to czarna dziura prawda?
MIłośc chłopaka i dziewczyny jest naturalna a miłość chłopaka i chłopaka jest nautralne jakzaspokajnie sie z drzewem..
Afryka topiekny kontynent. Ale cywilizacja to cos wiecej niz murzyny które zyja po to by sie najeść, wys*ać i wyspać.
O choćby tu
http://www.trek.pl/forum/index.php?showtop...mp;#entry132509
albo tu
http://www.trek.pl/forum/index.php?s=&...st&p=131705
W odpowiedzi na 1,3,4,5 przypominam, że zarówno rasa, jak i inteligencja nie są ściśle zdefiniowane, chciałbym też wskazać ponownie (jak przy obalonej już przeze mnie rzekomej wysokiej przestępczości w Nowym Jorku wynikającej z braku dostępu do broni) na trudność w wyizolowaniu podczas badań jednego czynnika, nawet w naukach technicznych występuje ten problem, a co dopiero w społecznych. I tak gorsze wyniki rasy czarnej (które są faktem) mogą wynikać z poziomu zamożności, kultury, miejsca zamieszkania itp.
I bym uważał z takimi sądami, eugenika doprowadziła już do wielu złych wydarzeń, wspomnę choćb kwoty imigracyjne w USA wprowadzone w latach 20' XX wieku, które sprawiły, że najwspanialszy i najinteligentniejszy z narodów - Polacy miał wielkie problemy z imigracją do USA.
Zaś co do 2, wymienię kilka nazw:
Wielkie Zimbabwe, Nok, Etiopia, Songhaj, Mali, Monomotapa, Songhaj.
Prezentujesz częsty błąd, który każe mierzyć wartość cywilizacji jej zbliżeniem do tej europejskiej.
O choćby tu
albo tu
W odpowiedzi na 1,3,4,5 przypominam, że zarówno rasa, jak i inteligencja nie są ściśle zdefiniowane, chciałbym też wskazać ponownie (jak przy obalonej już przeze mnie rzekomej wysokiej przestępczości w Nowym Jorku wynikającej z braku dostępu do broni) na trudność w wyizolowaniu podczas badań jednego czynnika, nawet w naukach technicznych występuje ten problem, a co dopiero w społecznych. I tak gorsze wyniki rasy czarnej (które są faktem) mogą wynikać z poziomu zamożności, kultury, miejsca zamieszkania itp.
I bym uważał z takimi sądami, eugenika doprowadziła już do wielu złych wydarzeń, wspomnę choćb kwoty imigracyjne w USA wprowadzone w latach 20' XX wieku, które sprawiły, że najwspanialszy i najinteligentniejszy z narodów - Polacy miał wielkie problemy z imigracją do USA.
Prezentujesz częsty błąd, który każe mierzyć wartość cywilizacji jej zbliżeniem do tej europejskiej.
Polacy to najwspanialszy naród i jeden z inteligentniejszych. Murzyni czy amerykanie nie stanowia zadnego narodu..
Kraje ktore wymieniłeś zostały stworzone po tym jak biali zaczeli ingeorwac w Afryke.. Zreszta murzyni dalej mieszkali by jak małpy gdyby nie biały..
O choćby tu
albo tu
Polacy to najwspanialszy naród i jeden z inteligentniejszych. Murzyni czy amerykanie nie stanowia zadnego narodu..
Kraje ktore wymieniłeś zostały stworzone po tym jak biali zaczeli ingeorwac w Afryke.. Zreszta murzyni dalej mieszkali by jak małpy gdyby nie biały..
Kraje ktore wymieniłeś zostały stworzone po tym jak biali zaczeli ingeorwac w Afryke
Bzdura, wszystkie powstały w okresie przedeuropejskim, edukacja w gimbazjum jest jednak na szalenie niskim poziomie.
Polacy to najwspanialszy naród i jeden z inteligentniejszych
W świetle Johnson-Reed Act z 1924 nie, w świetle prac Alfreda Rosenberga też nie (Boże, zagodwinowałem), a oba mają poznawczo taką samą wartość jak Twoje wypowiedzi. Należałoby zacząć od definicji wspaniałości, inteligencji i narodu. Wszystkie trzy są szalenie trudne.
Murzyni czy amerykanie nie stanowia zadnego narodu..
Och, nikt w tym wątku póki co nie twierdził, że są. Choć w przypadku amerykanów to nie wiem, zależy jaką definicję narodu przyjmiemy. Jaką Ty proponujesz?
Zanim biały odkrył Afryke to były tylko prymitywne plemiona. Edukacja jest w sam raz. Juz teraz uczymy sie rzeczy całkowizie zbednych - Jeszcze teog brakuje zebym sie uczył jak sie rozwijali murzyni.Polacy sa wspaniałym narodem - inteligentnym tez (dosyć). WIem to bo znam historie PolskiNaród to ludzie których łączy wspólny kraj, zjednoczenie, miłośc do nieog i kultura - Amerykanie to nie patrioci, wiekszosc z nich to kosmopolicii (kosmopolityczne świnie powinny iśc do piachu a nie..). W ogóle amerykanie sa tepi.
Przeczytaj swój post jeszcze raz, potem jeszcze raz i znowu.
Potem zastanów się czemu jest głupi.
Zanim biały odkrył Afryke to były tylko prymitywne plemiona. Edukacja jest w sam raz. Juz teraz uczymy sie rzeczy całkowizie zbednych - Jeszcze teog brakuje zebym sie uczył jak sie rozwijali murzyni.
Jak widać jednak by Ci się przydała, wypowiadasz się o sprawach, o których nie masz pojęcia, jak choćby brak cywilizacji w historii Afryki. Wnioskowanie, spójność wypowiedzi oraz argumentacja również leżą.
BTW. Chyba trudno mówić o czymś takim jak odkrycie Afryki przez europejczyków, jej północne wybrzeże było znane właściwie od zawsze.
Polacy sa wspaniałym narodem - inteligentnym tez (dosyć). WIem to bo znam historie Polski
Czym mierzymy wspaniałość i inteligencję?
Co do przedmiotów niepotrzebnych, chciałbym zadedykować Ci cytat z Roberta A. Heinleina
"Istota ludzka powinna umieć zmieniać pieluszki, zaplanować inwazję, zarżnąć wieprza, sterować statkiem, zaprojektować budynek, napisać sonet, prowadzić księgę rachunkową, zbudować mur, nastawić złamanie, pocieszyć umierającego, dawać rozkazy, przyjmować rozkazy, działać w grupie, działać samemu, rozwiązywać równania, analizować nowe problemy, roztrząsać nawóz, zaprogramować komputer, ugotować smaczny posiłek, walczyć skutecznie, umrzeć bohatersko. Specjalizacja jest dla insektów."
Swoją drogą co jest potrzebne? Umiejętność podpisania się i zliczenia do stu, jak chciał Hans Frank (Boże mój, znowu Godwin)?
Zawody o jakich myśle to informatyka, polityka lub reżyser/aktor.Nie wiem po co mi geografia, muzyka, technika itp..
Nie wiem co masz na technice, ale przeświadczenie o nieporzebności dwóch pierwszych przedmiotów dobitnie świadczy o Twoim, widocznym zresztą w innych wypowiedziach, ograniczeniu.Istnieje kanon będący podstawą wykształcenia, niezbędny do funkcjonowania we współczesnym świecie, składa się na niego między innymi podstawowa choćby znajomość geografii (żebyś potem nie myślał jak Twoim mityczni, głupi Amerykanie, że Europa jest państwem). Muzyka zaś jest istotnym elementem kultury, oczywiście można powiedzieć, że kultura jest niepotrzebna i jeśli chce się być informatykiem to wystarczy umieć liczyć (btw to nieprawda, to zaledwie wycinek potrzebnych zdolności), jednak jest się wtedy jak to ujął przywołany przeze mnie Heinlein - "insektem".
Nie wiem co masz na technice, ale przeświadczenie o nieporzebności dwóch pierwszych przedmiotów dobitnie świadczy o Twoim, widocznym zresztą w innych wypowiedziach, ograniczeniu.
Istnieje kanon będący podstawą wykształcenia, niezbędny do funkcjonowania we współczesnym świecie, składa się na niego między innymi podstawowa choćby znajomość geografii (żebyś potem nie myślał jak Twoim mityczni, głupi Amerykanie, że Europa jest państwem). Muzyka zaś jest istotnym elementem kultury, oczywiście można powiedzieć, że kultura jest niepotrzebna i jeśli chce się być informatykiem to wystarczy umieć liczyć (btw to nieprawda, to zaledwie wycinek potrzebnych zdolności), jednak jest się wtedy jak to ujął przywołany przeze mnie Heinlein - "insektem".
Tyle z geografii to nie dowiedziałem sie w szkole tylko z neta..
Jest mi potrzebne 3-4 przedmioty. Nie wiecje..
Poczekam, aż Cię niewidzialna ręka rynku zweryfikuje 🙂
Poczekam, aż Cię niewidzialna ręka rynku zweryfikuje 🙂
Bede pracował u rodzicow
Advice Captain>Popieraj zniesienie prawa pracy>Bądź matołem i wkręć się do rodzinnej firmy
O to własnie idzie. Firma kierowana przez kogoś na twoim poziomie umysłowym upadnie po najdalej poł roku, po części wskutek złych decyzji, po części rozkradziona przez menedzerów, których nie zdołasz upilnować (no jak, przy twoim zasobie wiedzy?). A ty pójdziesz gdzie twoje miejsce. Myć kible po dwa złote za godzinę. Właśnie dlatego rynek jest czyms dobrym, właśnie dlatego konkurencja, prywatyzacja, likwidacja ustawodawstwa pracy itd. jest czymś dobrym. To właśnie jest niewidzialna ręka rynku.