Forum › Rozmowy (nie)kontrolowane › Polityka › A co ze związkami homoseksualnymi?
Nie. Wielożeństwo generowało tylko relację prawną między mężem a każdą z jego żon. Żony między sobą wzajem w żadnym układzie prawnym nie występowały, formalnie były dla siebie obcymi osobami. Nic nie podpisywały jedna z drugą, nie uczestniczyły zazwyczaj w ceremonii zaślubin, gdy ich mąż brał sobie kolejną żonę itd. Nie musiały nawet wzajem wiedzieć o swoim istnieniu. Podobnie mężowie tej samej kobiety w wielomęstwie (mądrze zwanym poliandrią), dużo rzadszym, ale też istniejącym. To o czym mówi link wrzucony przez Romka stwarzałoby więź między każdym z kilku partnerów jednocześnie. Więc tylko pozornie to podobna sytuacja.
Tak, ta nowa jest lepsza, bo daje prawo do decydowania wszystkim stronom 🙂
Czy lepsze czy gorsze to inna sprawa, jak już to chyba dyskryminacja za względu na płeć była zła (czemu kobieta miała możliwość posiadania wielu partnerów, a facet nie?). Ale, że mylenie tych instytucji to jakiś odlot, to fakt.
Należy zlikwidowac sluby cywilne. Śluby dawały by jedynie prywatne firmy matrymonialne. Wtedy zawsze znalazłby sie ktos kto dałby hoimoseksualistom ślub. Toleruje homoseksualizm ale nie bede go akceptował. Homoseksualiści powini leczyc swoje dewiacje.
Tego się nie da wyleczyć niestety.
Moze pranie mózgu? Lobotomia? Kastracja? Ja bym sobie prania mózgu ani lobotmii zrobic nie dał ale wole kastracje niz bycie pedziem.
Ja bym sobie prania mózgu ani lobotmii zrobic nie dał ale wole kastracje niz bycie pedziem.
lol, nie wiedziałem, że po kastracji przestaje być się pedziem. Fuck.
Próbą obrażania homoseksualistów, chcesz zatuszować brak elementarnej wiedzy. Ale to nie świadczy źle o pedziach, zgadnij więc o kim? Poza tym, nie wiedziałem też, że bycie albo nie bycie pedziem to kwestia woli. Kiedy się wybiera orientację? Bo chyba pominąłem ten etap w życiu.
Nie pamiętasz jak przed urodzeniem musiałeś wybrać rasę, klasę oraz rozdysponować punkty w statystykach?
Jak chciałem poczucie humoru, ale przez pomyłkę stanąłem drugi raz w kolejce po skłonność do uzależniania się ;/
Ja bym sobie prania mózgu ani lobotmii zrobic nie dał ale wole kastracje niz bycie pedziem.
lol, nie wiedziałem, że po kastracji przestaje być się pedziem. Fuck.
Próbą obrażania homoseksualistów, chcesz zatuszować brak elementarnej wiedzy. Ale to nie świadczy źle o pedziach, zgadnij więc o kim? Poza tym, nie wiedziałem też, że bycie albo nie bycie pedziem to kwestia woli. Kiedy się wybiera orientację? Bo chyba pominąłem ten etap w życiu.
Jakby nie odczuwali potrzeb seksualnych było by w miare normalnie.
Nie obrazam homoseksulistów - Stwierdzenie ze homoseksulista jest zboczencem itp to stwierdzenie faktru a to nie obraza - tak samo jak nazwanie rasy czarnej najgłupsza a przeciez murzyni sa najgłupsza rasa a żółci majmadrzejsza i to tez fakt.
"zważywszy na to, że ok 10% ludności to homoseksualiści,"
To kit ruchu palikota.. Homoseksulistów nie jest wiecej niz 1%
Nie obrazam homoseksulistów
Advice captain
>Mów, że nie obrażasz homoseksualistów
>Wsadzaj ich do jednego worka z pedofilami i zoofilami
Stwierdzenie ze homoseksulista jest zboczencem itp to stwierdzenie faktru a to nie obraza
Według Światowej Organizacji Zdrowia homoseksualizm nie jest chorobą ani zboczeniem. Fakty jednak mają się nieco inaczej. To, że Tobie coś się wydaje, nie sprawia, że jest to fakt.
tak samo jak nazwanie rasy czarnej najgłupsza a przeciez murzyni sa najgłupsza rasa a żółci majmadrzejsza i to tez fakt.
To jest chyba odpowiedni moment, żeby zakończyć dyskusję z jegomościem. Żal takich człowieków.
Nie pamiętasz jak przed urodzeniem musiałeś wybrać rasę...
Na końcu chyba musiałem wybrać sklerozę 😉
Nie obrazam homoseksulistów
Advice captain
>Mów, że nie obrażasz homoseksualistów
>Wsadzaj ich do jednego worka z pedofilami i zoofilami
Bo to i to są zboczency i dewianci
Stwierdzenie ze homoseksulista jest zboczencem itp to stwierdzenie faktru a to nie obraza
Według Światowej Organizacji Zdrowia homoseksualizm nie jest chorobą ani zboczeniem. Fakty jednak mają się nieco inaczej. To, że Tobie coś się wydaje, nie sprawia, że jest to fakt.
tak samo jak nazwanie rasy czarnej najgłupsza a przeciez murzyni sa najgłupsza rasa a żółci majmadrzejsza i to tez fakt.
To jest chyba odpowiedni moment, żeby zakończyć dyskusję z jegomościem. Żal takich człowieków.
Nie pamiętasz jak przed urodzeniem musiałeś wybrać rasę...
Na końcu chyba musiałem wybrać sklerozę 😉
Jedyna naturalna orientacja jest heteroseksualizm. Homoseksualizm to zboczenie na równi z pedofilia - Czy ktos tego chce zy nie
Stwierdzenie ze murzyni sa głupsi ma bardzo szerokie uzasadnienie.