Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Życzenia świąteczne, noworoczne itp.

Życzenia świąteczne, noworoczne itp.

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 151 total)
  • Author
    Participant

(Oglądalność na poziomie "doomcockowym" jak dotąd.)

Faktycznie smutny to widok, patrząc na klikalność choćby trailerów z MCU.
    Zdaje się, że choć w jednym Star Trek wrócił do swoich korzeni - stał się znowu niszowy. 🙂

Q__
    Participant

Zdaje się, że choć w jednym Star Trek wrócił do swoich korzeni - stał się znowu niszowy. 🙂

Tylko o ile kiedyś była to nisza dla smakoszy potrafiących go docenić, dziś - obawiam się - bardziej jest nisza dla uzależnionych desperatów (nas wliczając 😉 😉 😉 ).

Elaan
    Participant

Dla całej załogi nieocenionego trek.pl, a zwłaszcza dla phoenixowych rozbitków, którzy znaleźli tu przytulne kajuty, ode mnie z uśmiechem i z serca, najlepsze życzenia. 🙂

a

Q__
    Participant

Dziękuję, odwzajemniam i przyłączam się 🙂 .

Przy czym wypada dodać tradycyjny podkład muzyczny. Ale... John C. Worsley, którym od roku 2016 się w tym zakresie wspomagałem, nic nie zamieścił na YT (cóż, klasyczne Treki mu się wyczerpały, a nowych i/w tym ORV może nie lubić; choć i tak być może, że po prostu każe nam czekać dłużej, niż zwykle), jednak James Covenant, który w/w tradycję zapoczątkował ma pewnego asa w rękawie, co prawda nie Trekowego...

No i zawsze też pozostaje...
    https://www.youtube.com/watch?v=i7V5DBDLXrs
    EDIT: Coś jeszcze się znalazło...

• This reply was modified 2 years ago by Q__.
    Q__
    Participant

I coś kolejnego, podobnego:

A nawet dwa cosie...

EDIT: Worsley jednak nie zawiódł, przypominając nam przy okazji o istnieniu jeszcze jednego klasycznego Treka (o którym haniebnie zapomniałem, choć często występuję jako obrońca jego, i jego miejsca w kanonie):

• This reply was modified 2 years ago by Q__.
    Q__
    Participant

Dla forumowych Pań coś kosmicznego sprzed lat dwu - z życzeniami:

Elaan
    Participant

Wszystkim Forumowiczom składam życzenia Wesołych Świąt Wielkanocnych! 🙂

a

Q__
    Participant

Dziękuję 🙂 i przyłączam się 😉 :

Q__
    Participant

Zbliża się tegoroczny Star Trek Day (najlepszego, Fandomie! 😉 ). Obchody streamowane na żywo startują już za 6 godzin:
    https://www.youtube.com/watch?v=JhaHHis27sE

Q__
    Participant

Nadchodzi okres gwiazdkowy. Ciekawe co na nadciągające Święta szykuje John C. Worsley (który już umieścił na YT stosowny filmik, ale jeszcze nie wiadomo jaki 😉 )?

Q__
    Participant

Zagląda nas tu ostatnio (aktywnie) coraz mniej, co pewnie pozostaje nie bez związku z kondycją Treka, który - w swoich obecnych inkarnacjach - zachwycać potrafi tylko w rzadkich porywach, jednak życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.

A skoro Worsley'a (z b. udanym darmokowym filmikiem) już zlinkowałem pozostaje teraz posłużyć się, w roli ozdobnika muzycznego, nieco słabszym muzycznym montażem:

I dorzucić coś spod znaku Marvela na deser:

Q__
    Participant

Co prawda należałoby posiadać - jak to określił Dukaj - Generator Chaosu, Moderator Entropii, Akcelerator Probabilistyczny. IACTE: Intdessivy ste Accelerattorio Cheaoss dlio Trie-prhobbilyvy sa Entrophy, by mieć pewność, że życzenia okażą się cokolwiek warte (czyli spełnią się), ale... Szczęśliwego Nowego Roku Wam wszystkim!

Z adekwatnym podkładem muzycznym:
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLl18HsUc_Bi-opEGA4KdoewinrGvFrjvx

Q__
    Participant

Okolicznościowe życzenia dla wszystkich Forumowiczek - a nawet, szerzej, wszystkich polskich Fanek ST i pokrewnych (obecnych i nieobecnych) 😉 .

Pleiades
    Participant

Okolicznościowe życzenia dla wszystkich Forumowiczek - a nawet, szerzej, wszystkich polskich Fanek ST i pokrewnych (obecnych i nieobecnych)

Dziękuję. Marzec to dla mnie miesiąc szczególny. Urodziny ma mój mąż, moja Mama, no i Tata by miał, gdyby żył... Ostatniego dnia marca również i ja miałam urodziny. Nie przyznam się które...

Natomiast teraz mamy kwiecień i niedługo święta. Składam Wam serdeczne życzenia i oby ten czas był spędzony na oglądaniu Treka, a także życzę Wam, aby zając przyniósł jakieś lepsze ST 🙂

Q__
    Participant

Dzięki, wzajemnie 🙂 .

a także życzę Wam, aby zając przyniósł jakieś lepsze ST 🙂

Choć nie wiem czy nawet Zajączek Wielkanocny sobie z tym poradzi, w obecnych uwarunkowaniach 😉 🙁 .

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 151 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram