Forum Trek.pl Newsy Star Trek Zwiastun gry Star Trek: Infinity Space

Zwiastun gry Star Trek: Infinity Space

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Author
    Participant

Twórcy nowej gry MMO Star Trek: Infinity Space, osadzonej w klimatach i czasie Deep Space Nine, opublikowali już w sieci jej trailer. Oto on:

Źródło: TrekMovie

Infango
    Participant

ee ale skoro znamy wynik to ... ja chcę grać jako BORG być częścią kolektywu i asymilować !

Coen
    Participant

Ja zaś jako Klingoński wojownik, przechodzący ceremonie, walczący o honor, w pocie czoła dbajacy o przyszłość Imperium.Też jednak wątpię abym to dostał...

fluor
    Keymaster

Klingoni na pewno będą grywalni.

Silver Phoenix
    Participant

No ok, trailer niezły.Ale ja chcę zobaczyć gameplay...

Lo'Rel
    Participant

Nie wiedziałem, że okręty klasy defiant świszczą jak transportowce z Gwiezdnych Wojen, a kardasjańskim okrętom przy wyjściu z warp towarzyszy dźwięk romulańskiego kamuflażu. Natomiast grafika i sceny bitewne same w sobie ładne jak na trailer.

Coen
    Participant

Grywalni jak grywalni, zapewne będzie to samo co po stronie federacji z okazjonalnie innym tekstem i w innych kolorkach

I. Thorne
    Participant

Jak juz narzekamy na Romulanie się w czasach DS9 nie naparzali, ale w końcu może to być całkiem inne uniwersum...Jak łapię z trailera mają byc 4 grywalne rasy i bardzo dobrze. Juz czuje dreszczyk emocji przy zemście na Klingonach za Septimus... Innym tez sie dostanie.Tylko co z Dominium???

Jamjumetley
    Participant

Bardzo lubię Klingonów, ale jeżeli gra opierać się będzie na korzystaniu z zabawek, to sorry - Federacja ma najlepsze cacuszka do przenoszenia wrogów do Sto'Vo'Kor 🙂

Diabeu
    Participant

Render bardzo ładny i zachęcający, więc do 'Summer 2011' muszę koniecznie zaliczyć DS9.No ale to będzie gra browserowa, więc chyba nie ma co liczyć na zaawansowaną grafikę. Choć grywalność, najważniejsza, wiem o tym.

Lo'Rel
    Participant

Grywalność grywalnością, wiadomo, ale kwadratowe okręty na tle rozmazanego kosmosu nie zachęcą do zabawy.

Silver Phoenix
    Participant

Wiecie, jest coś takiego jak Quake Live. Mówiąc krótko - Quake III przeniesiony do przeglądarki. I wcale gorzej od pierwowzoru nie wygląda... Czyli jak się chce - to można. Pytanie, jak to będzie się miało w odniesieniu do Infinity.

Jamjumetley
    Participant

Przecież ma też być gierka w uniwersum BSG. Zostajesz pilotem i walczysz. To musi być gierka z grafiką 3D.Nawet dostałem zaproszenie do bety, ale nie miałem jeszcze czasu wypróbować.

Diabeu
    Participant

Wiecie, jest coś takiego jak Quake Live. Mówiąc krótko - Quake III przeniesiony do przeglądarki. I wcale gorzej od pierwowzoru nie wygląda... Czyli jak się chce - to można. Pytanie, jak to będzie się miało w odniesieniu do Infinity.

No ja wiem, że można, ale pytanie pozostaje- jak?

Przeca Q3 to gra jeszcze z tamtego millenium i dzisiaj jej grafika nie robi już żadnego wrażenia. Wręcz archaicznie to wygląda.

Przeglądarka to nie jest Playstation3, gdzie to niektóre gry wręcz porażają oprawą graficzną (God of War 3, Uncharted 2)

Chciałbym tylko, żeby to przejrzyście wyglądało, standardy jakieś trzeba trzymać.

Reyden
    Participant

Trailer fajny choć mający błędy ( dźwięki czy uszkodzenia bazujące na DS9 vide Galaxy poważnie uszkodzony po trafieniu 2 torpedami z BOP-a , o całkowitym braku osłon nie mówię ) .Ale jak mówi stare przysłowie - Jedna jaskółka wiosny nie czyni , tak samo ten trailer to za mało aby coś powiedzieć o grze w dobrym świetle .Mam obawy co do tej gry - napis GameForge na końcu Trailera nie napawa mnie jakoś entuzjazmem co do jakości tej gry . Jakoś GF wybitnie dobrych gier nie miało do tej pory , wątpię nagle aby STIS nagle było super grą - coś mi się widzi że to będzie kolejny klon Dark Orbit . Jeszcze gorzej mi się widzi gra osadzona w świecie BSG - to co wyrabia ostatnio BigPoint jest nie do zniesienia .Co do QL - problem w tym że za QL stoi ID Software , firma znana z masy dobrych gier , zaś samo QL jest klonem jednej z jej hitów ; więc szansa na spratolenie gry była dużo mniejsza - ID po prostu wiedziało co robi w dodatku mieli dobry materiał do pracy ( QIII ) . Więc porównywanie QL do gier tworzonych przez GF czy BP jest lekko nie na miejscu . Ale trzymam kciuki , może to będzie co innego niż gry dotychczas przez nich tworzone .

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram