Forum › Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl › Newsy Star Trek Online › Zmiana waluty w Star Trek Online
Gadanie.
Walutę wprowadzają także w Championsach, gdyż jest to element operujący na całej bazie danych Cryptic/PWE, nie tylko STO. Niewykluczone, że Champions po prostu dostanie nową walutę, podczas gdy STO wyczekiwany Season 6.
Poza tym za dużo tych teaserów, aby teraz się wycofali. Raz, że pre-patch jest aktywny i dodawał ponad 3GB do gry. Dwa, we wszystkich wywiadach mówią o _bardzo_ szybkim wypuszczeniu S6. Trzy, Tribble Test za nami. Cztery, któryś dev na forum wspominał, że są zadowoleni z obecnej wersji na Tribblu (pomijając naprawiane bugi) i taką planują wrzucić Live. Pięć, spora ilość aktualizacji tribbla może wskazywać na szybki release.
Stahl chyba po prostu tak gada, gdyby jednak mieli się w ostatniej chwili wycofać z wydania S6 z jakiegoś powodu, co by gracze nie czuli się aż tak rozczarowani. Nie potwierdzają, ani też nie zaprzeczają - podobnie jak Steam Summer Sale, który rozpocznie się dziś ~19:00. 😛
W Chemionach jak dziś patrzyłem wraz ze z mianą waluty wchodzi nowy ichni STF i nagroda weterana za 1000 dni, między innymi zwiększenie dziennej rafinacji Questionite (Dilithium dla super bohaterów) z 8000 do 16000 😮 Ciekawe czy to samo wprowadzą we wrześniu w STO.
Slawek tak wyczerpująco przekonał mnie, że dziś rusza s6, że jeżeli nie ruszy, to wina Slawka, nie cryptic. 😛
Cztery, któryś dev na forum wspominał, że są zadowoleni z obecnej wersji na Tribblu (pomijając naprawiane bugi) i taką planują wrzucić Live.
Nie wiem czy Sławek odnosi się do tego samego postu, nawet sam Dan Sthal nie zaprzecza, ale i nie potwierdza, możliwości wypuszczenia dziś S6 i wiążących się z tym licznych łatek przez najbliższy tydzień.
Ach, jak ja uwielbiam niszczyć cudze nadzieje. 🙂
Teraz Dev Tracker nie działa, ale gdzieś mi się rzuciło w oczy w kontekście dyskusji o budowach bazy (duża flota vs mała flota), że wbrew obawom graczy cryptic jest zadowolony z obecnego wizerunku systemu i taki też planują wypuścić na holodek.
Tak czy inaczej, całkiem możliwe, że jednak odpuszczą sobie dzisiaj S6, ale wydaje mi się, że będzie to decyzja na ostatnią chwilę, bądź też wynikła z jakichś komplikacji (a nuż coś zepsują i będą musieli się wycofać). Wszystko inne mimo wszystko wskazuje na dość szybki release.
Zresztą, Season 5 wydali w ten sam sposób, więc naprawdę się zdziwię, jeśli nic dziś nie otrzymamy.
EDIT:
O, znalazłem - http://sto-forum.perfectworld.com/showpost...mp;postcount=18
Będzie dzisiaj - wzmianki o tym były 🙂 A to że niektórzy, ani nie potwierdzają, ani nie zaprzeczają, to tylko wentyl bezpieczeństwa - ot tak gdyby miało coś pójść nie tak 😉
Sezon 6 będzie dzisiaj, chyba ze nastąpi jakiś kataklizm 🙂 ciekawe tylko czy wyrobią się w te 7 h czy zajmie im to dłużej 🙂
Widze, że wszyscy mają potrzebę napisania "będzie sezon 6 jeszcze dziś", żeby samych siebie w tym utwierdzić 😀 Zresztą - sam się też trochę "napaliłem" 😉
Raany, hype jak przed następną częścią Call of Duty :DBędzie to będzie - "be patient, young padawan" 😉
Będzie to będzie - "be patient, young padawan" 😉
Tu każdy czeka jak Anakin 🙂
Oj tam oj tam. Zerknijcie w międzyczasie na Steam, bo zaczął się równie "niezapowiedziany" Summer Sale z różnymi bzdetami i głosowaniami do tego. ;)Btw. jeśli uruchomicie launchera, to będziecie mogli pobrać aż 3GB patcha *cough*z S6*cough* 😉
To już oficjalne! MAMY SEZON 6!! 🙂
Źródło: http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=306831 🙂
Edit: To mi się spodobało:
*Quark's bar has gotten a new client.
* He's a regular, and we can't get him to stop talking.
Morn?? Suavek... Ucieszysz się. 😉