Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Newsy Star Trek Online Zimowa wyprzedaż... umundurowania

Zimowa wyprzedaż... umundurowania

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Participant

Dołączona grafika

W ramach prezentu na Nowy Rok Cryptic zachęca graczy do zakupów w butiku C-Store oferując 20% zniżki na wszelkie wyroby tekstylne. Oferta będzie ważna do godziny 19 w niedzielę 13 stycznia.

Doro
    Participant

Super..dwa dni po tym jak zrobilem spore zakupy ...

Jamjumetley
    Participant

Dlatego, Doro, zakupy jak dotąd robiłem tylko w czasie obniżek. Trzeba trochę cierpliwości, ale potem sobie człowiek w brodę przynajmniej nie pluje.Biorę mundury TMP, TOS Mirror, Klingon Academy i może Section 31.

Lafiel
    Participant

Przecena na mundury to coś dla mnie ;>

Silver Phoenix
    Participant

Tiaa... A ja czekam na nowe mundury KDF i czekam i czekam... I tak pewnie do samego końca (mojego bądź STO)...Hmpf.

Doro
    Participant

Moja pani kapitan/korsarz takze, bo dysproporcja po obu stronach porazajaca, dobrze ze choc kurteczki zimowe pasuja na klingach do jej spodniczki wojowniczki. Z ubranek tylko odswietne chyba mi zostalo z interesujacych i .. co dalej ? Bedziemy czekac na nowe wzorki.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram