7 miesięcy, huh? Czy tylko ja tu widzę tu "soon(tm)" w nowych szatach?Nie zrozumcie mnie źle, to co czytam wygląda naprawdę interesująco, ale ten długi czas oczekiwania na zakończenie konstrukcji to chyba taka sztuczna bariera dla graczy, a furtka dla producentów, którzy na początek dadzą nam system i jakąś drobną nową zawartość, a dopiero potem na przestrzeni czasu będą to uzupełniać, zanim którakolwiek z flot w ogóle osiągnie te wyższe tiery i związane z nimi nagrody. To tak jak mówili, że Season 6 wprowadzi sporo nowych okrętów, ale wieloma z nich przyjdzie nam polatać dopiero za te kilka miesięcy...Tak czy inaczej, podoba mi się to co czytam. Małe floty mogą dłużej zbierać surowce, ale wcale nie będą w tyle w rozwoju za tymi liczniejszymi. No i można będzie łatwo podglądać kto jak bardzo przyczynił się do konstrukcji bazy, w przeciwieństwie do obecnej sytuacji, gdzie ciężko o ocenę i awans gracza, którego się po prostu nie kojarzy. A w końcu to tylko gra, nie drugie życie (*shock gasp*).Może zmobilizuje to co niektórych do zainteresowania się członkostwem w którejś z polskich flot 😉