Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Założenia kolejnych bitew

Założenia kolejnych bitew

Wyświetlanie 15 wpisów - od 736 do 750 (z 823 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Hemrod
    Uczestnik

Ja nie znam ani HH ani B5 i w takich wypadkach odpadam

Pitmistrz
    Uczestnik

Ja HH i B5 znam pobieżnie wolał bym przy ST zostać.

Raider71
    Uczestnik

Można się dołączyć do gry po stronie Romulan?

Zarathos
    Uczestnik

Można.

I. Thorne
    Uczestnik

Ja tam nadal czekam na bitwę i trzepanie tyłków tych zadufanych w sobie admirałów Gwiezdnej Floty :DCo do innych realiów to bym się pisał na Stargate, oczywiście jako Goa'uld. Tylko ciekawe z kim bym walczył? Z innymi System Lordami? To byłoby z lekka nudne...Raider, po stronie Unii masz większą persektywę awansu. Wizja odwrócenia losów wojny jest trudna do odrzucenia 🙂

Zarathos
    Uczestnik

Ponieważ są sprzeciwy - zostaje ST.

Raider - jak co niektórzy skończą Cię namawiać do przystąpienia do ich jedynie słusznej frakcji, to zgłoś się do gry w temacie do tego przeznaczonym: http://www.trek.pl/forum/index.php?showtopic=4934, ew tutaj lub do mnie na PW.

I. Thorne
    Uczestnik

Ja mam pytano o ramy czasowe i miejsce walki.Gdzie i kiedy będziemy się ścierać?Propnuje początek 2375 roku tuż po otwarciu Korytarza - wtedy wynik wojny był otwarty.Za to miejsce do wyboru jest trudniejsze. Bo to bezsens odgrywać bitwy z serialu. Może front betazoidzki?

lszekg
    Uczestnik

Ja tam twierdzę że najlepiej było by się zając trochę tajemniczą rasą Breen. Może w okolicach ich granic można by rozpoczą. Chociaż to była by potęrzna rzeź federacyjnych jednostek...

Zarathos
    Uczestnik

Breenowie pojawili się pod koniec wojny. Zresztą na ich froncie działali głównie Klinginie, póki Romulanie i Federacja nie wynaleźli sposbu na ochronę przed bronią Breenów. To albo wymusza przesunięcie działań na koniec wojny (żeby wszyscy mogli się bawić), albo zmianę historii i techniki (z tego samego powodu).Co do obecnych ram - zaczyna się na samym początku w chwili, gdy Dominium atakuje DS9, a Federacja stocznie Dominium. Przynajmniej na ten moment, w trakcie przygotowań może się coś zmienić, ale raczej nie.

I. Thorne
    Uczestnik

A co będą robić Romki w 2374? Bo jak pamiam nic nie robili, a nawet wpuszczali rajdy Dominium przez Strefę Neutralną :>

Hemrod
    Uczestnik

Alternatywna historia 😀

Pitmistrz
    Uczestnik

Romulanie będą robić to co umilą najlepiej atakować Dominium i nie przyznawać się do tego.Albo jak napisał Hemrod "alternatywna historia."

Zarathos
    Uczestnik

Gracze ze strony Romulańskiej dostaną "wolną rękę" mogą sami decydować, co będą robić i komu pomagać. W ramach, rzecz jasna, rozkazów "z kwatery głównej".

fluor
    Klucznik

Ja mam pytanie - kiedy mniej więcej spodziewany start?

Zarathos
    Uczestnik

Na początku czerwca, ale dokładnej daty nie podam

Wyświetlanie 15 wpisów - od 736 do 750 (z 823 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram