Zabawa w kantor

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Participant

Jakoż, że potrzeba mi 2000 CP, wpadłem na pewien pomysł. Otóż pomyślałem sobie, żeby pobawić się kursem CP. Na stan obecny posiadam 400 CP i jakbym zamienił bym go na dilithium po kursie 240, miałbym 96k dili. Po kilku dniach, powiedzmy spadłby kurs do 220, wtedy na zamianie miałbym 436 CP. Czyli czysty i nie wymagający wisiłku zysk wynosi 36 CP. I tu moje pytanie, czy jest jakieś ograniczenia dzienne/tygodniowe w ilości przeprowadzania wymian i co ile następuje zmiana kursu CP?

Kwiat_W
    Participant

Nie ma żadnych ograniczeń. Kurs zmienia się cały czas i zależy od popytu oraz podaży - mamy tu normalne zasady rynkowe.Nigdy nie wiadomo kiedy jak się kurs zmieni, więc możesz zyskać albo stracić kupując lub sprzedając punkty w złym momencie.

infernoav
    Participant

zarabianie na kursie jest teraz malo oplacalne, wacha się on maksymalnie o 10-15 dilitium co kilka-kilkanascie dni...Powiem tak lepiej znalezc sobie ekipe na PvP majac 2 postacie zarabiasz 16k dilitium dziennie co powiedzmy w 300 dni bo nie grasz 365 dni w roku i nie rafinujesz (wyjatek to golden players-oni jak uzbieraja maja rafinacje co 24 godziny z automatu) masz 4,8 miliona dilitium a za to możesz kupić niemal wszystko co jest ci potrzebne...masz bowiem rocznie okolo 15k CP a to styknie na kilka fajnych statków i dodatków, jeśli masz więcej postaci np 5 zarabiasz rocznie okolo 37k CP wiec zerknij w Store co za to masz. Jesli jestes bardzo cierpliwy to pewnie zarobisz rocznie na tym 10-20% ale nie wiem czy czas poswiecony wart jest takiego zysku jak w tym samym czasie po kupieniu slotow n postacie i dobrym partnerze na pvp masz 150% zysku w dilitium

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram