Forum Fandom Kluby i grupy IKC Kronos X rocznica IKC Kronos

X rocznica IKC Kronos

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Participant

Ahoj!Panowie i Panie... 28 sierpnia minęła 10 rocznica powołania IKC Kronos'a do służby! Skoro już wracam w najbliższy weekend do Lublina, to może zorganizować jakąś okolicznościową imprezkę z tej okazji?Za datę proponuję niedzielę 14-10-2012, ponieważ będzie to dokładnie 3700 dni służby naszego statku 🙂 .LLnPSenok

Troi
    Participant

Senok Warto zauważyć że w tym roku mija 11 lat od stworzenia lubelskiego okrętu regionalnego, a 10 lat od wycofania ze służby USS Mikan i powołania nowego okrętu IKC Kronos. Co do spotkania to owszem odbędzie się ono w październiku, ale raczej nie w niedzielę tylko w sobotę. Zauważ, że na forum powstał oddzielny dział "Lubelskie spotkania trekowe", gdzie ogłaszamy terminy spotkań. Ostatnio spotykamy się cyklicznie i jest to zawsze sobota z uwagi na osoby, które przyjeżdżają spoza Lublina. Jak już wrócisz do koziego grodu to przekonasz się, że wiele się u nas zmieniło 😉

Piotr
    Keymaster

Ale jesteście staaaarzy. 😉 Gratulacje!

Troi
    Participant

Dojrzali Piotrze, dojrzali 😉 Dzięki 🙂

Bartas
    Participant

11 lat to słuszny wiek 🙂 gratulacje od starszego brata 🙂 (WOGF ma 17 :P)

Senok
    Participant

Bartas: a czy na pełnoletnią 18-tkę WOGF-u mogę czuć się zaproszony? Prezentu nie pożałujecie! 🙂

Ibn Iblis
    Participant

11 lat to słuszny wiek 🙂 gratulacje od starszego brata 🙂 (WOGF ma 17 :P)

WOGF nie ma 17 lat.

Dalek
    Participant

Mieliśmy już tą dyskusję ostatnio 😉

http://www.trek.pl/forum/index.php?showtop...90&start=90

Senok
    Participant

Star Trek ma już ponad 46 lat a jego fani mają nawet jeszcze więcej, również w Polsce.Poza tym jakie to ma znaczenie, że WOGF istnieje dłużej niż LOT POGF (nawet jeśli tak jest)? Jeśli panowie i panie z wielkopolskiego oddziału uważają, że są lepsi, bo istnieją dłużej niż Trek w Lublinie, to chyba należałoby się jak najszybciej wyprowadzić z błędu?Poza tym, podałem X rocznicę IKC Kronos, aby zapodać powód do świętowania a nie szczycenia się czymkolwiek. Niestety mam wrażenie, że niektórzy odebrali mój post błędnie. I tym wpisem chciałbym wszystkich takowych z błędu wyprowadzić. Pisząc o X rocznicy lubelskiego statku i 11 latach Treka w Lublinie, chciałem tylko i wyłącznie zaproponować świętowanie okrągłej rocznicy lubelskiego statku flagowego i nic więcej. Mam nadzieję, że wszyscy to zrozumieli... a przynajmniej inteligentna większość!---pzdr.Senok

Jarrod
    Participant

Poza tym, podałem X rocznicę IKC Kronos, aby zapodać powód do świętowania a nie szczycenia się czymkolwiek. Niestety mam wrażenie, że niektórzy odebrali mój post błędnie. I tym wpisem chciałbym wszystkich takowych z błędu wyprowadzić. Pisząc o X rocznicy lubelskiego statku i 11 latach Treka w Lublinie, chciałem tylko i wyłącznie zaproponować świętowanie okrągłej rocznicy lubelskiego statku flagowego i nic więcej. Mam nadzieję, że wszyscy to zrozumieli...

Dokładnie tak, poza tym wszelkie kwestie wiekowe zostały wyjaśnione w poście Piotra. Widać tam biało na czarnym kto kiedy został powołany do służby.

A jako, że dziś mamy 'dzień podłości' pragnę życzyć wszystkim klubom sto lat!! ;D :ik:

Senok
    Participant

no i chyba wszystko jasne. temat zamknięty.dzięki Jarrod za życzenia, Tobie z okazji "dnia podłości" też wszystkiego naj...! 🙂

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram