Forum Fandom Kluby i grupy eMPIR wyższe szarże

wyższe szarże

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Participant

Na zebraniu 30.07.2005 ustaliliśmy, iż:

- dowódcą okrętu, w randze kapitana zostanie Namiestnik Prowincji: Waterhouse I,

- pierwszym oficerem, odpowiedzialnym za aprowizację i specjalistą do spraw Voyagera, jest AHM,

- głównym mechanikiem został mianowany, szef produkcji ST: Horizon oraz uczestnik lotnego zwiadu Zielonych Rowerów, Domko,

- oficerem taktycznym i zbrojmistrzem, odpowiedzialnym jednocześnie za dostawy ale, zostaje Scimitar,

- ... zostaje TeMPOraL (tu proszę o pomoc - nie pamiętam ;( )

- w sekcji astronawigacji i lotnego zwiadu Zielonych Rowerów, jak również działalności towarzysko-rekreacyjnej zostaje Pah Wraith.

Dalsze stanowiska rozdzielane będą ochotnikom z Prowincji.

TeMPOraL
    Participant

Hmm... no ze mną to jest zabawa, bo ja żadnego oficjalnego stanowiska ani nie dostałem, ani też sobie nie wybierałem. To drugie spowodowane jest tym, iż ponieważ nie było mnie na wcześniejszym spotkaniu, doszedłem do wniosku iż jestem niedoinformowany, i wolałem siedzieć cicho :)Pozdrawiam.

waterhouse
    Participant

Hmm... no ze mną to jest zabawa, bo ja żadnego oficjalnego stanowiska ani nie dostałem, ani też sobie nie wybierałem.

Pozdrawiam.

[post="32091"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Kolektywna decyzja Rady Oficerów IRW Tiberius z daty gwiezdnej 04092005:

Mianuje się TeMPOrala szefem sekcji temporalnej IRW Tiberius zajmującej się od .

Ku Chwale Imperium! :ir:

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram