Forum Fantastyka Star Trek Wymarzona załoga

Wymarzona załoga

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 74 total)
  • Author
    Participant

Jaka jest wasza wymarzona załoga i na jakim statku? Ja nie zaczynam... zobacze co wy napiszcie 😉 .

Piotr
    Keymaster

Kapitan, Pierwszy, grupa oficerow, troche kadetow i jest zaloga... Aha, wymarzona? Hmm... zaraz, mam taka zaloge. 😉 Tutaj, w TSS.

Gosiek
    Participant

Kapitan: PicardPierwszy + naukowy: SpockSzef ochrony + taktyczny: WorfMaszynownia: B'elannaLekarz: Leonard "Bones" Mc CoySternik: SuluA statek? Z federacyjnych Sovereign a z innych Warbird 🙂

Slawek
    Moderator

Wymarzona załoga??Same młode laseczki w obcisłych mundurach i żadnego faceta poza mną 😈 😈 😈

Xalein
    Participant

Kapitan, Pierwszy, grupa oficerow, troche kadetow i jest zaloga... Aha, wymarzona? Hmm... zaraz, mam taka zaloge. 😉 Tutaj, w TSS.

Szkoda ze jestem pol-wolkanem, w przeciwnym razie bym sie wzruszyl 8)

mattik
    Participant

Hehhhh... T'reker....Ja trochę zafantazjuje:Kapitan: TuvokPierwszy + sternik: ParisMaszynownia: Geordi La ForgeSec: Odo 🙄 Tactical: WorfScience: SofNLekarz: aah pierwszy lepszy, albo EMH tylko ten z VGR.Statek Streamrunner jakis :DZMIANY:Za mało Vulkanówna maszynownie.... VORIK 💡

Gosiek
    Participant

Same młode laseczki w obcisłych mundurach

Faceci bywają monotematyczni... 😉

Gdybyś miał taką załogę na statku rozmiarów Tactical Cube mogłoby Ci nie wystarczyć czasu i energii na spotkanie z każdą załogantką 😛

mattik
    Participant

Nie znam Was zbyt dobrze, ale nie mogę się zgodzić Piotr. Dla mnie ta załoga byłaby wymarzona gdyby nie ten FOsforyzujący napis (nie pytajcie jaki) 😈 .

Mam nadzieje, że moja wypowiedź zostanie odebrana właściwie

Slawek
    Moderator

Same młode laseczki w obcisłych mundurach

Faceci bywają monotematyczni... 😉

Gdybyś miał taką załogę na statku rozmiarów Tactical Cube mogłoby Ci nie wystarczyć czasu i energii na spotkanie z każdą załogantką 😛

Nie no, nie przesadzajmy ;-). Mnie wystarczy romulański Warbird lub Galaxy :P.

Jean Luck Picard
    Participant

ja chciałbym mieć swój okręt najlepiej Galaxy lub Achilles ale bez załogi !tylko ja na swym okręcie =/= oczywiście świetnie uzbrojonym ! =/2=czasami jednakże chciałbym być jednym z członów borg na sześcianie !=/= NCC-28885Picard out.

AHM
    Participant

Klasa: Intrepid

dowódca: kapitan Kathryn Janeway

doradca: subkomandor T’Pol

pierwszy oficer: komandor William T. Riker

taktyczny, szef ochrony: komandor porucznik Tuvok

oficer naukowy: komandor porucznik Data

główny mechanik: porucznik B'Elanna Torres

Kontrola lotu: porucznik Tom Paris

główny oficer medyczny: Awaryjny Hologram Medyczny

Tazman
    Participant

Kapitan: Proste, oczywiście, że ja 8) Reszta: Świetni oficerowie i świetna załoga 😉 Okręt: Excelsior podtyp LakotaŻadnych specjalnych wymagań raczej bym nie stawiał od statek + dobra załoga

Piotr
    Keymaster

Dla mnie ta załoga byłaby wymarzona gdyby nie ten FOsforyzujący napis (nie pytajcie jaki)  😈 .

Jaki? 😈

mattik
    Participant

Podpowiem tylko :wink:, że inna nazwa tego czegoś/kogoś 8) brzmi: POnury szef.Pozdrawiam całą załoge TSS'a...

tolo
    Participant

Kapitan- PicardPierwszy oficer- JanewaySzef ochrony- WorfSzef naukowców- TuvokMaszynownia-Geordi La Forge Któryś z kulistych okrętów Borga.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 74 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram