Witam.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
  • Author
    Participant

Z racji tego, ze w pierwszych 2 postach umknelo mi powitanie naprawie swoj blad tutaj. Witam serdecznie wszystkich fanow i uzytkownikow forum TSS. 😀

Coen
    Participant

Witaj:]

Choć obawaim się ze moderatorzy nie bedą pocieszeni takim tematem, więc w razie czego nie zniechecaj sie do tego frum;]

STX
    Participant

😯 Myslalem, ze to normalne. Skoro nie, nie mam zamiaru sie zniechecac jesli skasuja ten temat. Zreszta skoro nie jest to ogolnie przyjeta forma powitania prosze o usuniecie tego tematu.

Liranna
    Participant

Witaj!

Coen trochę przesadza, po prostu nie w tym miejscu był temat, ale to już zostało naprawione. Ciesze się, że zechciałeś dołączyć do użytkowników forum TSS. Mam nadzieję , że będziesz sie dobrze bawił.

Tom
    Participant

Cześć, pamiętaj o zapoznaniu się z regulaminem i nie robieniu błędów gram. i ort... 😈 A tak na serio to miłej zabawy 🙂

Piotr
    Keymaster

STX, witamy na forum TSS. Rzeczywiscie nie jest to u nas zwyczajem ze kazdy nowy sie wita, ale co tam. 😉 Temat zostaje i mam nadzieje ze zacheci tez innych do pisania w nim. A na poczatek polecam przeczytac regulamin i FAQ - to lektura obowiazkowa.

mattik
    Participant

Jestem tu od miesiąca. I mimo początkowych uhm kłopotów "jest trekowo" 😆

Thengel
    Participant

Ja również się witam:-Dzień dobry- 🙂

Xalein
    Participant

Jestem tu od miesiąca. I mimo początkowych uhm kłopotów "jest trekowo"  😆

Tu zawsze bylo trekowo, ja jestem od samego poczatku 8)

Vidmo
    Participant

(...)

Witam nowego forumowicza 😀

Tu zawsze bylo trekowo, ja jestem od samego poczatku 8)

Ja też jestem prawie od samego początku (tydzień mi chyba umknął) ale na forum pojawiałem się już znacznie później :/ (chyba po 9 miesiącach 🙂 )

Liranna
    Participant

Ja z TSSem jestem od 01.02.2002r, czyli od jego początku, chociaż w sumie to i wcześniej byłam. 🙂

Tazman
    Participant

A ja jestem od kiedyś ale w sumie mi to leży, wystarczy mi, że się dobrze bawie a i sporo ciekawych rzeczy można poczytać a tak poza tym to witam wszystkich =/2= :ik: :ir: :sf: :uk: :borg: i całą resztę po małej przerwie

Liranna
    Participant

Witam z powrotem.

Xalein
    Participant

Tazman witamy Cie wsrod zywych 😉

OmegaOne
    Participant

Sama "śmiętałka" towarzystwa sie zbiera ;]

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram