Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Newsy Star Trek Online Więcej Dilithium przez cały weekend

Więcej Dilithium przez cały weekend

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Moderator

Dołączona grafika

Jeśli nie zaglądaliście jeszcze do kalendarza w grze, to Cryptic oficjalnie przypomina, że dziś o godzinie 19:00 startuje "Bonus Dilithium Weekend Event", podczas którego WSZYSTKIE źródła Dilithium w grze oferować będą 50% premii zdobywanego surowca. Tyczy się to wszelkich misji PvE, doffów, reputacji, konwersji marków itd. Jedynym wyjątkiem będą misje z Vlugta Asteroid Field oraz Fleet Dilithium Mine, które oferować będą 100% premii. Event potrwa do poniedziałku, do godziny 19:00.

Źródło: Star Trek Online

MnICH
    Participant

Ciekawe ile osob dostanie czasowego bana na konto, bo beda przemielac smieci z repy i skrypt na serwerze wykryje podejrzanie szybko zdobywany dylit. 😉

Slawek
    Moderator

Też się zacząłem nad tym zastanawiać. Biorąc pod uwagę, że to automat, to osoby z dużym zapasem marków czy innych BNP niech lepiej uważają, lub rozłożą konwertowanie na kilka dni.Zapas kontrabandy kupiony... Tylko logować się częściej trzeba będzie na doffy w miarę możliwości. 😉

ira
    Participant

Aj czemu w tamtym tygodniu 15000 omega marków przemielilem buuuuuuuu.....

Khat'Tar
    Participant

Jutro kończę Reputacje Nukary a w poniedziałek Romulusa. Ciekawe czy też dostane bonusowy… BAN! 😉

Slawek
    Moderator

Nagrody za T5 reputacji także oferują zwiększony Dilith. Sprawdzone.

Jamjumetley
    Participant

$_$

Diensdale
    Participant

Szkoda, że nie wiedziałem bym 5 omegi nie zrobił wcześniej 🙁

LIBERTO
    Participant

też wlaśnie dopiero co dysona zrobiłem, a na drugiej postaci nie zdążę. szkoda

Beret
    Participant

buuuuuuuuuuuuu to było u mnie... problemy z netem potem kompem o dobry tydzień wycięty z STO życiorysu i jeszcze mnie ten event ominał... kara jakaś?? 😛

FAB
    Participant

Beret, przede wszystkim uniknąłeś nudnego jak flaki z olejem mielenia marek... więc głowa do góry 🙂

I. Thorne
    Participant

A w ten czwartek bedzie nudne zdobywanie tych Markow. Moj kolega Mareczek byl mielony przez caly weekend, teraz panny go porzucily 🙁

gordian76
    Participant

A czy warto się w to bawić? Ja miałem ochotę zdobyć dużo dwulitu na każdej postaci, a ochota skończyła się po jednej. Jestem ciekaw jak wyrabiacie ten dilit na iluś-tam kontach aby mieć te najnowsze rzeczy ze skrzynek/c-store (ile to czasu dziennie schodzi).Ja mam mało marków aby je mielić. Jeszcze sporo do kupienia w każdej reputacji. Dozuję sobie te przyjemności po trochu.Mi wystarczy to co nazbieram z misji doffów, a w wolnej chwili i jak jest ochota to sobie zagram parę misji. Na szczęście moje nowe postaci mają jeszcze sporo misji fabularnych więc się nie nudzę grą. A w międzyczasie nowe rzeczy wprowadzają i cały czas mogę coś nowego robić w grze.A marki flotowe robię wyłączenie z nadmiaru commendations i to jak sobie przypomnę.Jednym słowem te wszystkie eventy to takie na siłę przymuszanie do siedzenia w grze. Nie wiem czy warto tyle czasu z życia tracić.

FAB
    Participant

Dlatego ja gram tylko jedną postacią.

Beret
    Participant

Różnie bywa... ja tez choruje na niedobory dwulitu 🙂 Ale ponieważ gram od open bety to w czasie niektóre zakupy się rozłożyły a farmie zazwyczaj 1 rzecz na danej postaci w zależności czego potrzebuje i ile mam czasu albo jak mi się coś znudzi :PNa Battlezone teraz szybko się farmi po za tym szybciutkie stfy a jak się trafi 11BNP to przychód jest 🙂 Tak jakoś grosz do grosza... też rzadziej udaje mi się na 4 głównych postaciach 8k wyfarmić każdego dnia ale... 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram