Forum Fandom Fan-art Warhammer 40,000

Warhammer 40,000

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Participant

Ostatnio zacząłem kolekcjonować figurki do Warhammera 40,000. Armia - Space Marines zakonu Dark Angels. Na razie mam za sobą pierwsze dwie - Commander oraz Seregant z Tactical Squadu, może w przyszłości dorzucę kolejne (aktualnie robi się cały Tactical Squad, ale idzie jak krew z nosa 😉 ). Na razie jeszcze nie gram, choć planuję zacząć kiedy uzbieram jakąś sensowną siłę.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Doro
    Participant

Nie gram juz od pewnego czasu, ale oni zostali :

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Pitmistrz
    Participant

Ja kiedyś posiadałem armię Ultramarines ale to dawne czasy. Brak czasu a przedewszystkim funduszy. 😀

Elvenking
    Participant

Fajne figurki Doro! Dobrze pomalowane, szczególnie ten Terminator. Co to za zakon? Mniemam, że sukcesorzy Imperial Fists, tylko co konkretnie?

Doro
    Participant

Heretyku, to żadni sukcesorzy tylko Iron Hands, X zakon z tych pierwszych 😀 Figurki malowała pewna utalentowana w tym kierunku niewiasta, panerze są ściorane, ubrudzone i znoszone specjalnie na moje życzenie.

Elvenking
    Participant

Przepraszam, doznałem zamroczenia 😉 Tymczasem czas wziąć się za resztę tactical squadu.

K'tinga
    Participant

Świetna robota! Od dłużeszgo czasu zbieram się do pomalowania swoich figurek od Talismana ale jakoś mam obawy przed efektem 😉

Elvenking
    Participant

To jeszcze takie tam wstawię... 🙂

Dołączona grafika

Z braku znajomych, którzy grają w 40k trochę mi ochota osłabła, ale jak warunki finansowe pozwolą i tak planuję powiększyć armię, prawdopodobnie przez zakup zestawu Dark Vengeance.

Doro
    Participant

Patrzac na jakosc i ilosc figsow, DV to bardzo dobry zestaw, aż sam o nim mysalelm 🙂 W sumiej jednk raczej zdecyduje sie na Infinity ( skirmish w klimacie GitS ). Obecnie maziam figsy do Relica i wlasnie Infe.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram