V

Wyświetlanie 11 wpisów - od 61 do 71 (z 71 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • sjurek102
    Uczestnik

Wiem jedno, że serial trzeba odnowić byłby jeszcze lepszy. Czekamy

Cross
    Klucznik

No ale zdaje się, że kontynuacji nie będzie? Poza tym w tym odcinku wybili połowę obsady.

Manul
    Uczestnik

Obejrzałam wszystko co do tej pory wyszło i przyznaję, że oglądało się dość przyjemnie. Choć tylu facepalmów na jeden odcinek to jeszcze nigdy nie robiłam na żadnym innym serialu. Czekałam z niecierpliwością, aż zabiją Tylera.Ten serial nauczył mnie kilku rzeczy - kobiety to wredne małpy, a dzieci trzeba bić i zamykać w piwnicy, bo zaczną spiskować z obcymi.Będzie kontynuacja? Bo chcę wiedzieć czy zabiją Lisę i Amy.A Anna może sobie przejąć kontrolę nad planetą Ziemią, jakoś najmniej mnie wkurza ze wszystkich bohaterów. Jest taka szczera w swojej dwulicowości.

Piotr
    Klucznik

Jest taka szczera w swojej dwulicowości.

Piękne. ;>

Niestety nie będzie już kontynuacji - link.

Galactica
    Uczestnik

Właśnie zacząłem oglądać V tzn już oglądnąłem 2 odcinki.Widzę, że 2 sezony mam do oglądnięcia, bo jakiś mądrala podjął decyzję o kasacji.Teraz w każdym temacie chyba trzeba dodawać "serial skasowany".

Cross
    Klucznik

Teraz w każdym temacie chyba trzeba dodawać "serial skasowany".

Coś w tym jest.

Galactica
    Uczestnik

Ale mnie wciągnęło,; połowa pierwszego sezonu za mną.

Lo'Rel
    Uczestnik

Najwyraźniej dwusezonowość seriali staje się normą. Też chcę sobie przyswoić serię, spoglądam czasem na TVN, ale nieregularnie. Jedyne co mocno zarejestrowałem, to to, że z Anny jest niezła sucz.

Galactica
    Uczestnik

Rak, Anna to niezła sucz. Za to polubiłem jej córkę 🙂 1x09 za mną. Jutro koniec pierwszego sezonu. Może zacznę 2.Jak do tej pory serial mnie nie znudził. Poza tym nie oglądałem oryginału i szczęśliwym trafem mam czysty horyzont do cieszenia się oglądaniem 🙂

Galactica
    Uczestnik

Skończyłem pierwszy sezon i powiem wam, że się przyjemnie oglądało. Zaraz zaczynam drugi, ale nie wiem czy pooglądam sobie, bo burze krążą w okolicy 🙂

Galactica
    Uczestnik

Skończyłem pierwszy sezon i powiem wam, że się przyjemnie oglądało. Zaraz zaczynam drugi, ale nie wiem czy pooglądam sobie, bo burze krążą w okolicy 🙂

Edit:

2x10 poprostu WOW. Skoro serial się kończył miałem nadzieję na rozwiązanie wszystkiego. Tymczasem można mieć nadzieję na kontynuację. Za jakiś czas oczywiście kiedy telewizja znormalnieje.

Jest taka szczera w swojej dwulicowości.

Piękne. ;>

Dokładnie 🙂

Myślę, że Amy pożyje. Przez jakiś czas. Lisa chyba zostanie królową. Ta oryginalna oczywiście.

I jeszcze coś dla FB:

http://www.facebook.com/TNTweknowdrama?sk=wall&filter=12

Klikajmy 🙂

Wyświetlanie 11 wpisów - od 61 do 71 (z 71 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram