Obejrzałem wszystkie części cyklu Underworld. Podobały mi się. Do sagi Zmierzch ciężko jest mi ją porównać. Obejrzałem jeden Zmierzch i umierałem z nudów.
Ja proponuje nakrecic "Underworld: Noc ognia i zemsty" bądź "Underworld: Upadek Luciana"
Opowiadała by o wielkiej bitwie wampirów, lykan i wilkołaków z której przebyły tylko Kraven i zawarł sojusz Lucianem.. bardzo chciałbym ja zobaczyc. Dodatkowo pod koniec pjawiła by sie Selena.
Wiemy jak skończył Lucian, a o samej bitwie coś było w pierwszej części. Lykanie i wilkołaki to jedno i to samo stworzenie.
Mozna by tez nakrecic dłuższą od innych częśc o tym jak Aleksander Corvinus stał sie niesmiertelnym a jego synowie stali sie wampirem i wilkołąkiem, o tym jak marcus złozył propozycje Viktorowi o tym jak walczyli z wilkołakami.. dotad az złapali Wiliama
Wszystko zostało wyjaśnione. Nie ma potrzeby tworzyć takiego filmu.
Dodatkowo mogl i by wyjasnić pochodzenie Luciana
Na pewno nie został ugryziony przez Williama. Może być potomkiem ugryzionych przez ugryzionych przez Williama.
I niwyjaslili czym był marcus.. teoria ze był hybryda jest lekko przygłupia bo gdyby był hybryda to stały sie czyms na wzór micheala ale silniejszym bo jest starszy.. ale tutaj wyglada jak hybryda czlowieka i nietoperza po prostu..
Jest pierwszym wampirem. Jest także połączeniem człowieka i wampira. Cyba nie muszę pisać dlaczego.
Ale watpie by jakis Corvinus przemienił sie w hybryde po tym jak ożywił go lykanin
Nie do końca pojmuję twój tok myślenia.