Forum Fantastyka Fantasy i horror Underworld

Underworld

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author

Widział ktos underworld? Chciałby ktos podyskutowac na temat tej serii?

swgs1994
    Participant

Według mnie śiwetny film który sprawia, że seria Zaćmienie jest jak wieczorynka dla dzieci. Brutalność jest znaczna ale zarazem dawkowana i nigdy nie jest od niej widzowi niedobrze lub nigdy się nie znudzi. W przeciweństwie do Resident Evill fabuła jest dobrze skomponowana (A nie odgrzewany kotlet, w którym co film fabuła jest podobna, zmieniają się tylko towarzysze i główny przeciwnik. Tutaj fabuła stawia na pierwszym miejscu bohaterów i ich odczucia i emocje. Nie są postaciami które od tak giną bez powodu, tu zawsze jest powód.)i aż chce mi się czekać na następny fim z serii.

4 część była gorsza od innych.. Osobiscie 3 podobała mi sie najbardziej bo pokazała lykan pozytywnie a w 1-2-4 nie bardzoJa proponuje nakrecic "Underworld: Noc ognia i zemsty" bądź "Underworld: Upadek Luciana"Opowiadała by o wielkiej bitwie wampirów, lykan i wilkołaków z której przebyły tylko Kraven i zawarł sojusz Lucianem.. bardzo chciałbym ja zobaczyc. Dodatkowo pod koniec pjawiła by sie Selena.Mozna by tez nakrecic dłuzą od innych częśc o tym jak Aleksander Corvinus stał sie niesmiertelnym a jego synowie stali sie wampirem i wilkołąkiem, o tym jak marcus złozył propozycje Viktorowi o tym jak walczyli z wilkołakami.. dotad az złapali Wiliama.Dodatkowo mogl i by wyjasnić pochodzenie LucianaTeorie o jego pochodzeniu to1. Pazenie sie wilkołaka z człowiekiem..2. Zamiany kobiety w ciąży w wilkołaka (płód uległby innej mutacji)3. Zwyczajna ewolucja..4. I moja teoria - Lucian byl synem Wiliama co spowodowało iż jego geny uległy mutacji..Ogólnie pierwsza cześć jest ciut przygłupia bo Lykanie mogli by bez problemu zniszczyc siedzibe wampirów za dnia..I niwyjaslili czym był marcus.. teoria ze był hybryda jest lekko przygłupia bo gdyby był hybryda to stały sie czyms na wzór micheala ale silniejszym bo jest starszy.. ale tutaj wyglada jak hybryda czlowieka i nietoperza po prostu..To że potomkowie Corvinusa i sam Corvinus maja niezwykłe moce niespotykane u innych ich rasy to jestem w stnaie zaakceptowac.. Ale watpie by jakis Corvinus przemienił sie w hybryde po tym jak ożywił go lykanin 😀

Galactica
    Participant

Obejrzałem wszystkie części cyklu Underworld. Podobały mi się. Do sagi Zmierzch ciężko jest mi ją porównać. Obejrzałem jeden Zmierzch i umierałem z nudów.

Ja proponuje nakrecic "Underworld: Noc ognia i zemsty" bądź "Underworld: Upadek Luciana"

Opowiadała by o wielkiej bitwie wampirów, lykan i wilkołaków z której przebyły tylko Kraven i zawarł sojusz Lucianem.. bardzo chciałbym ja zobaczyc. Dodatkowo pod koniec pjawiła by sie Selena.

Wiemy jak skończył Lucian, a o samej bitwie coś było w pierwszej części. Lykanie i wilkołaki to jedno i to samo stworzenie.

Mozna by tez nakrecic dłuższą od innych częśc o tym jak Aleksander Corvinus stał sie niesmiertelnym a jego synowie stali sie wampirem i wilkołąkiem, o tym jak marcus złozył propozycje Viktorowi o tym jak walczyli z wilkołakami.. dotad az złapali Wiliama

Wszystko zostało wyjaśnione. Nie ma potrzeby tworzyć takiego filmu.

Dodatkowo mogl i by wyjasnić pochodzenie Luciana

Na pewno nie został ugryziony przez Williama. Może być potomkiem ugryzionych przez ugryzionych przez Williama.

I niwyjaslili czym był marcus.. teoria ze był hybryda jest lekko przygłupia bo gdyby był hybryda to stały sie czyms na wzór micheala ale silniejszym bo jest starszy.. ale tutaj wyglada jak hybryda czlowieka i nietoperza po prostu..

Jest pierwszym wampirem. Jest także połączeniem człowieka i wampira. Cyba nie muszę pisać dlaczego.

Ale watpie by jakis Corvinus przemienił sie w hybryde po tym jak ożywił go lykanin

Nie do końca pojmuję twój tok myślenia.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram