Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Star Trek Państewka Tura 56 Informacje i zmiany

Tura 56 Informacje i zmiany

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Participant

Byłem mocno zajęty, dlatego tura dopiero teraz. Robiłem etapami, dlatego mam nadzieje że nic nie pominełem. Jak o czymś zapomniałem to proszę o kontakt. 

Wedle planu na rozkazy czekam do 14 Kwietnia.

(jak wszyscy podeślą wcześniej to i postaram się zrobić wcześniej)

Ogłoszenia i reklamy:

-Technodyne Industries ogłasza że co 4 tury będzie wystawiać do sprzedaży po 10 frachtowców. Cena 6.000 kredytów od sztuki. Najbisze frachtowce będą gotowe do odebrania w turze 61.

-Rhodesian Rendezvouz z dumą ogłasza że otwarto połączenie Imperium Romulańskie - Królestwo Hydran, oraz Son'a - Królestwo Hydran. Zapraszamy do podróży, liniowce Rhodesian Rendezvouz są najszybszymi i najbardziej luksusowymi okrętami w galaktyce.

Do kin zawitała nowa Ekosiańska superprodukcja:

Götterdämmerung

EGzYlkxiLUY.jpg

---

NAP też publikuje jako pierwsza, zjdęcie z kamery bezpieczeństwa, które wyciekło z Sfery Dysona.

Przypominamy w turze 52 nieznana grupa komandosów wdarła się i zabiła przetrzymywanych w siedzibie Ligi Narodów członków rządu Antican, którzy zostali tam sprowadzeni i uwięzieni przez Klingonów. 

article-0-1B2E2F44000005DC-504_634x504.j

Yoko Hino
    Participant

Jest 1/6 rozkazów na turę 57.

fluor
    Keymaster

Ja mam kłopoty, bo święta okazały się bardzo zajęte, ale jutro do końca dnia powinieniem się wyrobić.

Doro
    Participant

Mam nadzieje ze do 14 włąćznie 🙂

fluor
    Keymaster

Biuro maklerskie Otwartego Rynku Prefabrykatów ogłasza, że przyjmuje oferty maksymalnie na turę 62. W związku z niewielkim zainteresowaniem inwestorów ORP będzie się zamykać wkrótce.

Yoko Hino
    Participant

Jest 2/6 rozkazów na turę 57.

Do ORP:

Pan Haron chce sprzedać jeden frachtowiec za 5.000.

Pan Kashyk chce kupić 20.000 min za maksymalnie 1 kredyt od sztuki.

Jest 4/6 rozkazów na turę 57.

Jeszcze godzina. 😆

Yoko Hino
    Participant

Ostatecznie było 5/6 rozkazów na turę 57.  Od jednego nie dostałem. 🙁

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram